(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä erilaisiin siivostehtäviin Ähtäriin
SOL Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2018
Haemme aurinkoiseen joukkoomme kesätyöntekijöitä Ähräriin.

Kesätyöt Ähtärissä sisältävät muun muassa majoitus- ja asiakaspalvelutilojen siivouksia. Työajat vaihtelevat aamuvuorosta iltaan, arkipäivistä viikonloppuun. Työvuorot määräytyvät asiakaskohteiden tarpeen mukaan. Tehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti touko-syyskuu väliselle ajalle.

Olet etsimämme kesätyöntekijä, mikäli et kaihda nopeatempoista ja fyysistä työtä. Aikaisempi kokemus siivoustyöstä on plussaa, mutta positiivinen asenne ja asiakaspalveluhenkisyys ratkaisevat.

Heräsikö sinulle kysymyksiä työtehtävistä tai kenties meistä työnantajana? Voit lukea lisää kesätyöstä SOLilla osoitteesta https://www.sol.fi/tyonhakijoille/kesatyot.html tai ottaa yhteyttä sähköpostitse: marika.moisio@sol.fi

Ilmoitathan hakemuksessasi mille aikavälille etsit kesätöitä (kuukaudet) ja mahdolliset työaikarajoitteet.

SOL-kesätöiden tarinoita pääset katsomaan linkistä:
https://www.sol.fi/tyonhakijoille/kesatyot.html

Olemme tänäkin vuonna mukana Vastuullinen kesäduuni - kampanjassa, jonka tarkoituksena on edistää nuorten mahdollisuuksia hankkia työkokemusta ja oppia työelämän pelisääntöjä.

Meillä paiskitaan hommia yhdessä, mikä on muovannut meistä tiiviin yhteisön. Emme tee töitä toistemme puolesta, mutta autamme ja tuemme aina tarvittaessa toisiamme. Koemme ylpeyttä yhteisistä saavutuksistamme ja menestyksestämme. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme Sinulle monipuolisen kesätyöpaikan ja tärkeän roolin kehittyvässä ja kasvavassa palvelualan perheyrityksessä, sekä kattavan perehdytyksen ja mahdollisuuden työllistyä meille vakituiseksi kesäkauden jälkeen.