(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä eri tehtäviin (siivous,toimitila,vartija)
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2020

Vietä kesäsi duunISSa! Etsimme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ erilaisiin työtehtäviin suureen asiakaskohteeseemme Jyväskylässä.

Voit työskennellä meillä erilaisissa siivous- monipalvelu- toimitilapalvelu- tai vartiointipalvelutehtävissä - meillä on juuri sinulle sopivaa duunia tarjolla!  Toivomme, että kerrot hakemuksessasi sinulle sopivista työtehtävistä sekä työajoista. Etsimme kesätyöntekijöitä eri mittaisiin tuurauksiin, joista suurin osa sijoittuu touko-elokuulle.

Toivomme, että sinulla on hallussa nämä kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelutaito - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Mainitsethan hakemuksessasi mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuuskortti tai ajokortti. Eri työtehtäviin on erilaiset vaatimukset jotka alla:
Toimitilapalvelutehtäviin: sujuva englannin kielentaito, atk-osaaminen sekä työturvallisuuskortti
Vartiointipalveluihin: sujuva englannin kielentaito, atk-osaaminen, vartijakoulutus ja tytöturvallisuuskortti eduksi.
Monipalvelutyö: hyvä fyysinen kunto, työturvallisuus/trukkikortti katsotaan eduksesi.

Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse kesän rientoja tai syksyn säästöjä varten. Kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja perehdytämme sinut tehtävääsi. ISS Palvelut maksaa kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydä katsomassa myös YouTubesta

Käytämme kesätyöhauissa sekä video-ryhmä- että puhelinhaastatteluja. Näissä pärjäät reippaalla mielellä ja olemalla oma itsesi.

Videohaastatteluun tulee kutsu sähköpostilla, joten muista seurata sähköpostiasi! Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi tai puhelimitse joko soittamalla tai viestittämällä WhatsAppissa numeroon +358504430895. Soittoajat ovat 4.2 alkaen tiistaisin ja torstaisin klo 14-15.

Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.