(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä eri osastoille Vantaan tavarataloon
Bauhaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

TIESITKÖ TÄTÄ BAUHAUSISTA?

BAUHAUS on vuonna 1960 perustettu tavarataloketju, jolla on yli 270 tavarataloa 19:ssä Euroopan maassa. Suomessa tavarataloja on pian kuusi: Vantaa, Turku, Tampere, Espoo ja Oulu, sekä alkuvuodesta 2020 avattava Lahden tavaratalo. Verkkokauppamme osoitteessa www.bauhaus.fi, palvelee koko Suomen asiakaskuntaa. Valikoimistamme löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. 

BAUHAUSissa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen, sillä työmotivaatiolla, osaamisella ja työtyytyväisyydellä on merkittävä rooli BAUHAUSin menestyksessä. Meillä pääsee työskentelemään kansainvälisesti aktiivisessa ja jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä joka päivä. 

Haemme nyt

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ ERI OSASTOILLE

Vantaan tavarataloomme. 

Töitä on tarjolla puutarhaosastolla, sisustusosastolla, LVI-osastolla, työväline- ja pienrautaosastolla sekä puu- ja rakennustarvikeosastolla. Tuotevalikoimaamme pääset tutustumaan osoitteessa www.bauhaus.fi. Työsuhde alkaa osastosta riippuen alkuvuodesta, tai keväällä 2020 ja jatkuu kevään / kesän ajan. Keskimääräinen viikkotyöaika sovitaan erikseen valittujen henkilöiden kanssa. Huomioithan, että puutarhaosastolla työt alkavat jo viimeistään maaliskuussa. 

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen ja palvelet asiakkaan aina parhaalla mahdollisella tavalla alusta loppuun saakka. Kokemus kaupan alan tehtävistä, asiakaspalvelu- ja myyntityöstä sekä myytävistä tuotteista auttaa sinua tehtävässäsi, mutta tärkeintä on kuitenkin aurinkoinen ja aktiivinen palveluasenne, sekä halu oppia. Työ on fyysistä ja edellyttää hyvää terveyttä ja yleiskuntoa. Trukin ajotaito on plussaa. Edellytämme lisäksi valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle

- mukavan työyhteisön, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi
 - vaihtelevan ja monipuolisen työn sekä
 - arvokasta työkokemusta vähittäiskaupan alalta.

Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olet hakemamme kesätyöntekijä! Jätä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 23.2. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun.

BAUHAUS on hyvä paikka haastaa omaa osaamistaan ja oppimisvalmiuksiaan!