Kesätyöntekijöitä eri osastoille Espoon tavarataloon
Bauhaus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2021

TIESITKÖ TÄTÄ BAUHAUSISTA?

BAUHAUS on vuonna 1960 perustettu tavarataloketju, jolla on yli 270 tavarataloa 19:ssä Euroopan maassa. Suomessa tavarataloja on kuudella paikkakunnalla ja tavaratalojen lisäksi verkkokauppa. Valikoimastamme löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. 

BAUHAUSissa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen, sillä työmotivaatiolla, osaamisella ja työtyytyväisyydellä on merkittävä rooli BAUHAUSin menestyksessä. Meillä pääsee työskentelemään kansainvälisesti aktiivisessa ja jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä joka päivä. 

Haemme nyt

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ ERI OSASTOILLE

Espoon tavarataloomme. 

Töitä on tarjolla puutarhaosastolla, sisustusosastolla, LVI-osastolla, työväline- ja pienrautaosastolla sekä puu- ja rakennustarvikeosastolla. Tuotevalikoimaamme pääset tutustumaan osoitteessa www.bauhaus.fi. Työsuhde alkaa osastosta riippuen alkuvuodesta, tai keväällä 2021 ja jatkuu kevään / kesän ajan. Keskimääräinen viikkotyöaika sekä työsuhteen kesto sovitaan erikseen valittujen henkilöiden kanssa. Huomioithan, että puutarhaosastolla työt alkavat jo viimeistään maaliskuussa. 

Edellytämme sinulta asiakaslähtöistä ajattelutapaa, reipasta ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen ja palvelet asiakkaan aina parhaalla mahdollisella tavalla alusta loppuun saakka. Kokemus kaupan alan tehtävistä, asiakaspalvelu- ja myyntityöstä sekä myytävistä tuotteista auttaa sinua tehtävässäsi, mutta tärkeintä on kuitenkin aurinkoinen ja aktiivinen palveluasenne, sekä halu oppia. Työ on fyysistä ja edellyttää hyvää terveyttä ja yleiskuntoa. Useimmilla osastoillamme käytetään työssä trukkia, joten edellytämme pääsääntöisesti myös 18 vuoden ikää. Trukin ajotaito on plussaa. Edellytämme lisäksi valmiutta työskennellä kaupan aukioloaikojen mukaisesti.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi. Työ BAUHAUSissa on vaihtelevaa ja monipuolista, eikä yksikään päivä ole taatusti samanlainen! Meillä saat joka päivä mahdollisuuden oppia uutta, sekä arvokasta työkokemusta asiakaspalvelu- ja myyntitehtävistä vähittäiskaupan alalta.

Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olet hakemamme kesätyöntekijä! Jätä hakemuksesi mielellään videoesittelyn kera viimeistään 28.2. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410665
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: -
  • Puhelin: -
  • Sijainti: Espoo