(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä/ Elon tukitoiminnot
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Hei sinä tulevaisuuden ammattilainen - etsitkö mielenkiintoisia töitä kesäksi 2020?

Meiltä Elosta löytyy kattavasti kesätöitä korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat saada oman alansa työkokemusta ja kehittyä tulevaisuuden asiantuntijoiksi. Etsimme positiivisia, rohkeita ja innovatiivisia tekijöitä toteuttamaan uraunelmiaan Eloon kesäksi 2020.

Kesätyöt alkavat touko-kesäkuussa ja niiden kesto on 3-4 kuukautta. Tarjoamme kesätöitä innokkaille tekijöille seuraavissa yksiköissä:
• aktuaaritoimi
• asiakkuudet ja kanavat -yksikön kehittämistoiminto
• johdon tuki
• markkinointi
• sijoitukset
• talouspalvelut
• tietohallinto
• työkykyjohtaminen
• viestintä

Aktuaaritoimi huolehtii vakuutusmaksujen ja vastuuvelan oikeellisuudesta. Se hoitaa vakuutusteknistä asiakaspalvelua, tuottaa viranomaisraportteja, osallistuu tietojärjestelmien ylläpitoon ja kehittämiseen sekä toimii asiantuntijoina erilaisissa työryhmissä ja projekteissa. Aktuaaritoimen kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu mm. vakuutusmatemaattisten laskelmien laatiminen asiakasyrityksillemme. Taustaltasi voit olla esim. hyviä tietoteknisiä taitoja omaava matematiikan, tilastotieteen tai vastaavan alan opiskelija.

Asiakkuudet ja kanavat -yksikön kehittämistoiminnon tehtävänä on kehittää asiakkuuden hankinnan ja hoidon toimintatapoja ja -malleja Elon kilpailu- ja suorituskyvyn parantamiseksi asiakasrajapinnassa. Kesätyöntekijänä pääset mukaan asiakasdatahankkeeseemme tutkimaan avoimen datan mahdollisuuksia asiakaskokemuksen kehittämisessä. Unelmien kandidaatilta löytyy osaamista ja intohimoa datan käsittelemiseen ja eduksesi on myös, jos hallitset alkeet Pythonista.

Johdon assistenttiharjoittelijana pääset avustamaan ja sijaistamaan Elon assistentteja kesälomakauden aikana. Monipuolisiin tehtäviin kuuluu mm. kalenterivarauksien hallinnointia, kokous- ja matkajärjestelyitä sekä esitysmateriaalien työstöä. Mielenkiintoisten tehtävänantojen kautta pääset näkemään ja kokemaan millaista on assistentin arki suuressa organisaatiossa.

Elon markkinoinnilla ja myynnin tuella on vastuu siitä, miten Elo näkyy sisäisille ja ulkoisille asiakkaille sekä yhteistyökumppaneille. Markkinointi ja myynnin tuki vastaa Elon brändistä ja koordinoi Elon näkyvyyttä markkinointiviestinnässä, toimitiloissa ja tapahtumissa. Kesätyöntekijänä pääset tukemaan huippuammattilaisten tiimiä ja kehittämään omaan osaamistasi digitaalisen markkinoinnin, sosiaalisen median hyödyntämisen, yhteistyökumppanuuksien ja markkinoinnin käytännön työn kautta.

Elon sijoitustoiminnan tehtävänä on huolehtia työeläkevarojen tuottavasta ja turvaavasta sijoittamisesta. Pääomasijoituksissa kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu mm. tietojen keruuta, tallentamista ja analysointia erityisesti vastuullisuusalueella. Taustaltasi voit olla esim. oikeustieteen opiskelija tai kauppatieteilijä.

Talouspalvelut on tukiyksikkö, joka palvelee kaikkia Elon liiketoimintoja ja joka vastaa Elon maksuliikenteen, päivä- ja pääkirjanpidon sekä kiinteistökirjanpidon kokonaisuuksista. Kesätyöntekijänä tutustut erilaisiin taloushallinnon prosesseihin ja osallistut mm. päivittäisten tehtävien hoitamiseen.

Tietohallinnossa huolehditaan, että Elon järjestelmät ja työvälineet ovat toimivia ja ajantasaisia.
Tietohallinnon vastuulla on Elon järjestelmien kokonaisarkkitehtuuri, tietoturva, projektit, infrapalvelut ja liiketoiminnan tukena vastata että softat ja sovellukset ovat toimivia ja ajan tasalla. Kesätyöntekijän tehtävät liittyvät mm. käyttövaltuushallinnan järjestelmien pienkehitys- ja kunnossapitotehtäviin.

Elon työkykyjohtamisen palveluilla tuemme asiakasyritysten työhyvinvointia edistävää ja työuria pidentävää kehitystyötä. Työkyvyttömyysriskinhallinta auttaa yrityksen johtoa johtamaan työkykyä strategisesti ja nivomaan työkykyjohtamisen osaksi arjen esimiestyötä.

Viestinnän vastuulla on Elon sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä asiakkaillemme suunnattu viestintä. Viestinnän kesätyöntekijänä pääset kehittämään osaamistasi kirjoittajana ja sisällöntuottajana tekemällä yritysviestintää monipuolisesti eri kohderyhmille ja kanaviin.

Olisiko näiden joukossa sinun kesätyösi?

Kesätyöntekijämme ei tarvitse olla valmis konkari, vaan painotamme ennen kaikkea innostunutta, yhteistyökykyistä ja proaktiivista asennetta sekä asiakassuuntautunutta lähestymistapaa. Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään sekä eläkealaan ja tuemme sinua työssäsi. Kesän aikana pääset tutustumaan muihin talon kesätyöntekijöihin palkitun Kesähessut kehittää -ohjelman ja yhteisten tapaamisten kautta.

Valitsethan hakulomakkeen lopussa, minkä yksikön tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut. Jätä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 1.3. Voit halutessasi jättää myös vapaamuotoisen videotervehdyksen oheisen linkin kautta: https://bit.ly/38evgCP

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin maalis-huhtikuun aikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tarjoamistamme kesäunelmista, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteella rekrytointi@elo.fi.

Tästä pääset lukemaan ja katsomaan aiempien kesätyöntekijöidemme mietteitä!
https://kesaduuni.org/tarinat/eloisa-ja-innostava-tyoyhteiso-motivoi-elolla/
https://www.youtube.com/watch?v=uw96W8lMPjU

Me työeläkeyhtiö Elossa vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä noin 25 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä noin 40 % hoitaa työeläkevakuuttamisen Elossa. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla - liity sinäkin elolaisten joukkoon. Elo-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa.