(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä/ Elon tukitoiminnot
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020
Hei sinä tulevaisuuden ammattilainen - etsitkö mielenkiintoisia töitä kesäksi 2020?

Työeläkeala on osa vauhdikkaasti muuttuvaa ja kehittyvää finanssialaa. Yksityisen sektorin lakisääteistä työeläketurvaa hoidetaan yksityisen puolen työeläkeyhtiöissä kuten Elossa. Meiltä Elosta löytyy kattavasti kesätöitä korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat saada oman alansa työkokemusta ja kehittyä tulevaisuuden asiantuntijoiksi. Etsimme positiivia, innostuneita uuden oppijoita toteuttamaan uraunelmiaan Eloon kesäksi 2020! Kesätyöt alkavat touko-kesäkuussa ja niiden kesto on noin 3-4 kuukautta.

Elon eläke- ja vakuutuspalvelut on kehitysmyönteinen organisaatio, jossa panostetaan voimakkaasti erinomaiseen asiakaskokemukseen sekä toiminnan kehittämiseen mm. analytiikan keinoin. Eläkeosaamisen lisäksi prosessien kehittäminen, uudet teknologiat sekä uusien palveluiden kehittäminen ovat meille tärkeitä alueita.

Kesätyöntekijänä pääset osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan työskentelemään esimerkiksi ICT-kehityksen tehtävien, ammatillisen kuntoutuksen, työkyvyttömyyseläkkeiden, vanhuuseläkkeiden, kansainvälisten eläkeasioiden, eläkkeiden maksannan tai työnantaja- tai yrittäjäasiakkaiden työeläkevakuutusten parissa.

Haemme joukkoomme dynaamisia tulevaisuuden osaajia! Esimerkiksi taloustieteen, matematiikan, yhteiskuntatieteiden, tietojenkäsittelytieteiden, kauppatieteiden tai oikeustieteiden opinnot ovat hyvä pohja lähteä kehittymään työeläkealan osaajaksi. Lisäksi katsomme eduksi asiakaspalvelukokemuksen ja kiinnostuksen palvelumuotoiluun ja prosessien kehittämiseen. Meiltä löytyy myös tehtäviä, joissa menestyäkseen hakijoilta odotetaan tilastollista ja analyyttista osaamista. Kesätyöntekijämme ei tarvitse olla valmis konkari, vaan painotamme ennen kaikkea innostunutta, yhteistyökykyistä ja proaktiivista asennetta sekä asiakassuuntautunutta lähestymistapaa.

Annamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään sekä eläkealaan ja tuemme sinua työssäsi. Kesän aikana pääset tutustumaan muihin talon kesätyöntekijöihin palkitun Kesähessut kehittää -ohjelman ja yhteisten tapaamisten kautta. Toiveenamme on, että kesätyöntekijällä olisi mahdollisuus jatkaa tuntityöntekijänä kesän jälkeen.

Jätä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 1.3. Kerrothan hakulomakkeen lopussa, minkä yksikön tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut. Voit halutessasi jättää myös vapaamuotoisen videotervehdyksen oheisen linkin kautta: https://bit.ly/35XuusB

Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin maalis-huhtikuun aikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteella rekrytointi@elo.fi.

Tästä pääset lukemaan ja katsomaan aiempien kesätyöntekijöiden mietteitä!

https://kesaduuni.org/tarinat/eloisa-ja-innostava-tyoyhteiso-motivoi-elolla/
https://www.youtube.com/watch?v=uw96W8lMPjU