Kesätyöntekijöitä/ Elon tukitoiminnot, asiakkuudet ja kanavat sekä sijoitus
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Hei sinä tulevaisuuden ammattilainen – etsitkö mielenkiintoisia ja opintojasi tukevia töitä kesäksi 2019? 


Työeläkeala on osa vauhdikkaasti muuttuvaa ja kehittyvää finanssialaa. Yksityisen sektorin lakisääteistä työeläketurvaa hoidetaan yksityisen puolen työeläkeyhtiöissä kuten Elossa. Meiltä Elosta löytyy kattavasti kesätöitä korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat saada oman alansa työkokemusta ja kehittyä tulevaisuuden asiantuntijoiksi. Etsimme positiivia, rohkeita ja innovatiivisia tekijöitä toteuttamaan uraunelmiaan Eloon kesäksi 2019!  

Kesätyöt alkavat touko-kesäkuussa ja niiden kesto on 3-4 kuukautta. Tarjoamme kesätöitä innokkaille tekijöille näissä yksiköissämme/ tehtävissä:


 • Asiakkuudet ja kanavat-yksikön kehittämistoiminto 
 • Sijoitus
 • Tietohallinto 
 • Viestintä
 • Markkinointi
 • Johdon assistentti

Asiakkuudet ja kanavat-yksikön kehittämistoiminnon tehtävänä on kehittää asiakkuuden hankinnan ja hoidon toimintatapoja ja –malleja Elon kilpailu- ja suorituskyvyn parantamiseksi asiakasrajapinnassa. Kesätyöntekijänä pääset mukaan asiakasdatahankkeeseemme tutkimaan avoimen datan mahdollisuuksia asiakaskokemuksen kehittämisessä. Unelmien kandidaatilta löytyy osaamista ja intohimoa datan käsittelemiseen ja eduksesi on myös, jos hallitset alkeet Pythonista.

Elon sijoitustoiminnan tehtävänä on huolehtia työeläkevarojen tuottavasta ja turvaavasta sijoittamisesta. Listaamattomat sijoitukset-yksikön kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluu mm. tietojen keruuta ja analysointia esim. infran ja kiinteistösijoitusten puolelta. Taustaltasi voit olla esim. kauppatieteilijä pääaineenasi laskentatoimi. 


Tietohallinnossamme huolehditaan, että Elon järjestelmät ja työvälineet ovat toimivia ja ajantasaisia. Tietohallinnon vastuulla on Elon järjestelmien kokonaisarkkitehtuuri, tietoturva, projektit, infrapalvelut ja liiketoiminnan tukena vastata että softat ja sovellukset ovat toimivia ja ajan tasalla! Kesätyöntekijän tehtävät liittyvät mm. käyttövaltuushallinnan järjestelmien pienkehitys- ja kunnossapitotehtäviin.


Elo näkyy, viestii ja vaikuttaa - Elon tunnettuutta rakentavat markkinointi sekä viestintä. Markkinoinnilla on vastuu siitä, miten Elo näkyy sisäisille ja ulkoisille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille. Markkinointi koordinoi näkyvyyttä esimerkiksi mainonnassa ja tapahtumissamme. Viestinnän vastuulla on Elon sisäinen ja ulkoinen viestintä sekä asiakkaillemme suunnattu viestintä. Yhdessä sisältöä tuotetaan mm. sosiaalisen median kanaviin!

Johdon assistentti-harjoittelijana
pääset avustamaan ja sijaistamaan Elon assistentteja kesälomakauden aikana. Monipuolisiin tehtäviin kuuluu mm. kalenterivarauksien hallinnointia, kokous- ja matkajärjestelyitä sekä esitysmateriaalien työstöä. Mielenkiintoisten tehtävänantojen kautta pääset näkemään ja kokemaan millaista on assistentin arki suuressa organisaatiossa! 


Olisiko näiden joukossa Sinun kesätyösi?
Kesätyöntekijämme ei tarvitse olla valmis konkari, vaan painotamme ennen kaikkea innostunutta, yhteistyökykyistä ja proaktiivista asennetta sekä asiakassuuntautunutta lähestymistapaa. Annamme sinulle parhaan mahdollisen perehdytyksen tehtävään sekä eläkealaan ja tuemme sinua työssäsi. Kesän aikana pääset tutustumaan muihin talon kesätyöntekijöihin palkitun Kesähessut Kehittää-ohjelman ja yhteisten tapaamisten kautta!


Valitsethan hakulomakkeen lopussa minkä yksikön tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut. Hae sinäkin mukaan vuoden 2019 elolaisten kesätyöntekijöiden joukkoon! Jätä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 3.3. Voit halutessasi jättää myös vapaamuotoisen videotervehdyksen oheisen linkin kautta: 
https://www.recright.com/interview/public/26847c9e474ada9254af831ef9f4c5a45211
Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin maalis-huhtikuun aikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tarjoamistamme kesäunelmista, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteella rekrytointi@elo.fi


Tästä pääset lukemaan ja katsomaan aiempien kesätyöntekijöidemme mietteitä siitä, miksi Elossa on hyvä olla! 
Me työeläkeyhtiö Elossa vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä noin 23 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuuttamisen Elossa. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla – liity sinäkin elolaisten joukkoon. Elo-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1221472
 • Työsuhde: Kesätyö
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 3.3.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Espoo