Kesätyöntekijöitä/ Elon eläke- ja vakuutuspalvelut
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Hei sinä tulevaisuuden ammattilainen – etsitkö mielenkiintoisia ja opintojasi tukevia töitä kesäksi 2019? 


Työeläkeala on osa vauhdikkaasti muuttuvaa ja kehittyvää finanssialaa. Yksityisen sektorin lakisääteistä työeläketurvaa hoidetaan yksityisen puolen työeläkeyhtiöissä kuten Elossa. Meiltä Elosta löytyy kattavasti kesätöitä korkeakouluopiskelijoille, jotka haluavat saada oman alansa työkokemusta ja kehittyä tulevaisuuden asiantuntijoiksi. Etsimme positiivia, rohkeita ja innovatiivisia tekijöitä toteuttamaan uraunelmiaan Eloon kesäksi 2019! Kesätyöt alkavat touko-kesäkuussa ja niiden kesto on 3-4 kuukautta. 


Elon eläke- ja vakuutuspalvelut on edistyksellinen ja kehitysmyönteinen organisaatio, jossa panostetaan voimakkaasti erinomaiseen asiakaskokemukseen sekä toiminnan kehittämiseen mm. analytiikan keinoin. Prosessien kehittäminen, uudet teknologiat, tekoäly sekä uusien palveluiden kehittäminen ovat meille tärkeitä alueita eläkeosaamisen lisäksi. Kesätyöntekijänä pääset osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan työskentelemään esimerkiksi ICT-kehityksen tehtävien, ammatillisen kuntoutuksen, työkyvyttömyyseläkkeiden, vanhuuseläkkeiden, kansainvälisten eläkeasioiden, eläkkeiden maksannan tai työnantaja- tai yrittäjäasiakkaiden työeläkevakuutusten parissa.


Olisiko tässä Sinun kesätyösi?
Haemme joukkoomme lisää dynaamisia tulevaisuuden osaajia! Esimerkiksi taloustieteen, matematiikan, yhteiskuntatieteiden, tietojenkäsittelytieteiden, kauppatieteiden tai oikeustieteiden opinnot ovat hyvä pohja lähteä kehittymään työeläkealan osaajaksi. Kesätyöntekijämme ei tarvitse olla valmis konkari, vaan painotamme ennen kaikkea innostunutta, yhteistyökykyistä ja proaktiivista asennetta sekä asiakassuuntautunutta lähestymistapaa. Annamme sinulle parhaan mahdollisen perehdytyksen tehtävään sekä eläkealaan ja tuemme sinua työssäsi. Kesän aikana pääset tutustumaan muihin talon kesätyöntekijöihin palkitun Kesähessut Kehittää-ohjelman ja yhteisten tapaamisten kautta!


Kerrothan hakulomakeen lopussa minkä yksikön tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut. Hae sinäkin mukaan vuoden 2019 elolaisten kesätyöntekijöiden joukkoon! Jätä hakemus alla olevasta linkistä viimeistään 3.3. Voit halutessasi jättää myös vapaamuotoisen videotervehdyksen oheisen linkin kautta: https://bit.ly/2FADB9G


Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin maalis-huhtikuun aikana. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää tarjoamistamme kesäunelmista, voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteella rekrytointi@elo.fi


Tästä pääset lukemaan ja katsomaan aiempien kesätyöntekijöidemme mietteitä siitä, miksi Elossa on hyvä olla! Me työeläkeyhtiö Elossa vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä noin 23 miljardin euron sijoitusomaisuudesta. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuuttamisen Elossa. Korostamme yhdenvertaisuutta ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla – liity sinäkin elolaisten joukkoon. Elo-talo sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Espoon Tapiolassa. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1221471
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 3.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo