(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Elisan henkilöasiakaspalveluun Baronalle
Barona Joensuu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2018

Etsitkö mielenkiintoista kesätyötä, jossa saat arvokasta kokemusta monipuolisista asiakaspalvelutehtävistä? Toivotko löytäväsi tehtävän, jossa pääset vaikuttamaan ansiotasoosi omalla tekemiselläsi? Meillä on nyt haku auki huipputiimiin, jossa huolehdimme Elisan henkilöasiakkaiden asiakaspalvelusta!

Baronalla on Joensuun Tiedepuistolla oma toimipisteensä, jossa työskentelee joukko innostuneita baronalaisia erilaisissa asiakaspalvelutehtävissä. Etsimme nyt kesätyöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen, jossa työt alkavat huhtikuussa ja työsuhde on määräaikainen 30.9.2018 asti. Työt voivat jatkua myös kesän jälkeen.

Mitä Elisa – tiimissämme tehdään?

Tiimimme tarjoaa asiakaspalvelua puhelimen ja chatin kautta Elisan henkilöasiakkaille. Haemme ensisijaisesti tekijöitä vastaamaan asiakkaiden soittoihin, jotka voivat liittyä esimerkiksi sopimuksiin, laskutukseen tai erilaisiin vikatilanteisiin. Työssäsi hoidat asiakkaiden asioita kokonaisvaltaisesti ja ripeästi, joten onkin tärkeää, että sinulta löytyy hyvät vuorovaikutustaidot sekä näppärä järjestelmäosaaminen. Työnkuvaasi kuuluu puhelun aikana kartoittaa ja tarjota asiakkaalle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut.

Olenko oikea henkilö tehtävään?

Tärkeintä meille on löytää laadukkaasti sekä asiantuntevasti tilanteet hoitavat asiakaspalvelijat. Haluamme tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua ja löytää tätä kautta heille aina parhaat ratkaisut eri tilanteisiin. Olemme huomanneet, että meillä parhaiten pärjää henkilö, jolta löytyy maalaisjärkeä ja hyvää tilannetajua asiakaskohtaamisissa. Toivomme löytävämme tiimiimme tekijät, jotka motivoituvat ihmisläheisestä ongelmanratkaisusta.

Miksi Baronalle?

Innostunut ja energinen, noin 150 hengen asiakaspalvelu- ja tietoalan työyhteisömme tarjoaa sekä alalla aloittaville, että jo kokeneemmillekin konkareille mukavan ja jatkuvasti eteenpäin menevän työympäristön monipuolisineen työtehtävineen. Meillä työskentelee eri taustoilla olevia henkilöitä tiimeissä – voit olla joko urasi alkupuolella oleva henkilö tai jo kokenut operaattorialan konkari. Työt alkavat kattavalla perehdytyksellä, jonka jälkeen sinua tukee ympärilläsi oleva osaava tiimisi.

Mitä, missä, milloin?

Työtunnit vaihtelevat 25-37,5 tuntia viikossa, mutta varsinkin kesäaikana töitä on varmasti kokoaikaisen työn verran tarjolla. Työaikamme sijoittuvat arkisin klo 8-19 ja lauantaisin klo 10-16.30 välille. Seuraava koulutusryhmämme starttaa huhtikuun lopussa ja päätökset valinnoista teemme viimeistään maaliskuun aikana.

Jäikö jokin asiaa mietityttämään?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan ihmeessä lisää! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12-16 palvelupäällikkö Mika Laakkonen puh. 044 952 8861 / mika.laakkonen@barona.fi.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä konsulttiimme Laura Hannilaan . 0438243431 aina tiistaisin klo 9-10 välisenä aikana.

Suosittelemme tutustumaan meihin ja työntekijöihimme asiakaspalvelukeskustemme nettisivuilla: www.careers.barona.fi/palvelukeskukset