(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä elintarviketeollisuuteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2018

Haluatko varmistaa itsellesi kesätyöpaikan kesäksi 2018 hyvissä ajoissa? Ja mahdollisesti tehdä töitä jo keväällä opiskelujen ohessa lauantaisin?

Asiakasyrityksemme Kronfågel Oy hakee nyt kauttamme kesätyöntekijöitä erilaisiin tuotannon työtehtäviin ELINTARVIKEALALLE Lietoon kesäksi 2018.

Kronfågel Oy on vuonna 2013 perustettu suomalainen, siipikarjaan erikoistunut yritys ja olemme nykyisin osa kansainvälistä Scandi Standard-pörssiyhtiötä. Meillä on alallaan Pohjoismaiden modernein tuotantolaitos Turun seudulla Liedossa ja valmistamme tuotteitamme mm. Naapurin Maalaiskana -brändillä vähittäiskauppaan ja HoReCa -asiakkuuksiin. Panostamme toiminnassamme laatuun ja meillä on esim. FSSC laatu- ja turvallisuussertifikaatti. Yrityksessämme toimii tällä hetkellä noin 160 työntekijää ja liikevaihtomme on noin 30 Meur. Lue lisää meistä ja tuotteistamme www.naapurinmaalaiskana.fi

Kesätyöntekijöitä tarvitaan leikkaamoon, pakkaamoon, teurastamoon ja varastoon. Työ pitää sisällään monipuolisia liha-alan tuotannon pakkaus- tai leikkaamotehtäviä, jotka ovat fyysisesti melko vaativia. Työtä tehdään työryhmissä tuotantoprosessin koneiden ja laitteiden tahdissa. Tarjoamme kokoaikatyötä 40h/vko kahdessa vuorossa arkisin klo 6–22 välillä. Lauantaityöt ovat mahdollisia.

Työt alkavat toukokuun aikana ja päättyvät syyskuun alussa. Valitun henkilön tulee esittää negatiivinen salmonellatodistus, jotta työsopimus astuu voimaan.

Kun olet huolellinen, nopea oppimaan, oma-aloitteinen ja reipas sekä hyvässä fyysisessä kunnossa, pärjäät varmasti kaikissa tuotannon tehtävissä. Asenne ratkaisee, sillä meillä saat perehdytyksen tehtäviisi. Eduksi katsomme mahdollisuuden aloittaa työt osa-aikaisena tai lauantaisin jo ennen kesätöiden alkua. Varastotyössä trukinajotaito ja keräilykokemus katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijoilta 18 vuoden ikää, valmiutta työskennellä viileässä ja kosteassa sekä hygieniapassia.

Olisiko tämä työ sinua varten? Jos kiinnostuksesi heräsi, täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 8.4.2018. Toimi nopeasti, sillä hakemuksia käsitellään jo hakuajalla ja paikat täytetään heti etsimiemme henkilöiden löydyttyä!

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland/


Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hyvatyopaikka.fi/