Kesätyöntekijöitä elintarvikesiivoustehtäviin, Sahalahti
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.12.2021

Vietä kesäsi duunISSa!


Haemme KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ elintarvikesiivoustehtäviin Sahalahdelle Atrian tehtaalle!


Kesätyöntekijänä vastaat elintarviketehtaan tuotantotilojen pesuista matalapainepesumenetelmin. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun ja töitä tehdään pääsääntöisesti ilta– ja yöaikaan klo 18:00-06:00 välillä. Osin työvuorot voivat olla myös aamuisin klo 6 alkaen. Töitä on tarjolla koko kesäksi, mutta osalle hakijoista voimme tarjota töitä jo maaliskuun lopusta alkaen. Ilmoitathan siis hakemuksessasi tarkasti mille ajalle haet työtä. Kerro myös, mikäli sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta, hygieniapassi, työturvallisuus- tai ajokortti. Palkkaus määräytyy kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. 


 


Sinun kannattaa hakea tätä tehtävää, koska


  • kesätyöntekijänä olet meille tärkeä tiimin jäsen ja saat hyvän perehdytyksen tehtävääsi. Lue lisää meillä jo kolme kesää työskennelleen Pinja Koiviston kokemuksista
  • pääset oppimaan välittävässä ja kannustavassa työympäristössä, voit olla oma itsesi.
  • saat tärkeää työkokemusta ja voit rakentaa oman urapolkusi. Tarjoamme paikan, jossa voit kasvaa!

 


Sinulta me toivomme


  • reipasta asennetta ja halua oppia uutta. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.
  • itsenäistä, tarkkaa ja oma-aloitteista työotetta.
  • palveluasennetta - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme.
  • hyvää fyysistä kuntoa.
  • hyvää suomen kielen taitoa.
  • Edellytämme tehtävissämme täysi-ikäisyyttä.

 


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Ilmastotavoitteenamme on olla hiilineutraali vuonna 2035 – ISS: laisena pääsetkin vaikuttamaan merkittävästi tämän tavoitteen toteutumiseen ja yhteisen ympäristömme hyvinvointiin!


Hae oheisen linkin kautta viimeistään 30.1.! Käsittelemme kaikki hakemukset ja kerromme jokaiselle hakijalle prosessin etenemisestä. Halutessasi saat lisätietoja lähettämällä sähköpostia rekrytointi@iss.fi.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot