(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä DNA:n tekniikan yksikköön
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2018

Aurinkoisia kesätyöntekijöitä

Haemme nyt DNA:n tekniikan yksikköön eri osastoille ja kaupunkeihin kesätyöntekijöitä, joilla on aurinkoinen palveluasenne sateellakin. Positiivisen asenteen lisäksi toivomme hakijoiltamme avoimuutta ja reippautta – etsimme hyviä tyyppejä, jotka motivoituvat tavoitteiden saavuttamisesta.

Tarjoamme kesätyöntekijöille kattavan koulutuksen, sekä työskentelyn DNA:n upeissa nykyaikaisissa toimistoissa.
Haastattelemme tehtävään sopivia henkilöitä jo hakuaikana, joten varmista paikkasi nuorekkaassa huipputiimissä ja hae DNAlaiseksi jo tänään.

Alla avoimet työtehtävät joita voi hakea ilmotuksen alaosassa olevan hakulinkin kautta. Mikäli kiinnostuit, täytäthän hakemuksesi 31.3.2018 mennessä.

 

Kesätyöntekijä / Radioverkkojen operointiin / ajalle 2.5. – 31.8.2018 / Lahti tai Rauma

Pääasiallisina kesäharjoittelijan tehtävinä ovat 2G-, 3G- ja LTE -radioverkon ylläpito-, muutos- ja käyttöönottotehtävät sekä vikailmoitusten vastaanotto ja niihin liittyvät toimenpiteet.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti 1. vuoden tieto- tai tietoliikennetekniikan tai vastaavan alan insinööriopiskelijaa. Eduksi katsotaan 2G-, 3G- ja 4G -verkon, MS OFFICE -sovellusten sekä IP/ethernet- tekniikan perusteiden hallinta. Olet innostunut, aktiivinen ja halukas oppimaan uutta. Työtä tehdessä olet huolellinen ja tarkka. Sinulla on myös hyvä englannin kielitaito.

Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyrki Ollonqvist, jyrki.ollonqvist@dna.fi

 

Harjoittelija, Siirtoverkkojen operointiin / ajalle 2.5. – 31.8.2018 Lahti tai Oulu

Pääasiallisina harjoittelijan tehtävinä ovat liityntäverkkojen (xDSL ja ethernet -kytkimien) etäoperointina tehtävät viankorjaukset, käyttöönotot, yhteyksienmäärittelyt sekä dokumentoinnit.

Tehtävään haetaan tietotekniikan tai tietoliikennetekniikan opiskelijaa tai juuri valmistunutta insinööriä.

Henkilö hallitsee MS-sovellukset ja IP-perusteet. Erityisesti arvostamme Cisco CCNA sertifikaatin tai vastaavan dataverkon kurssin suoritusta. Eduksi katsomme englannin kielen taidon.

Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asko Varanka, asko.varanka@dna.fi puh. 0443134522

 

Harjoittelija, Siirtoverkkopalvelut/ ajalle 1.5. -31.8.2018 Helsinki (tai sopimuksen mukaan)

Pääasialliset kesäharjoittelijan työtehtävät tulevat koostumaan verkkotietojärjestelmään liittyvistä tietohuoltotöistä.

Pääset työskentelemään osastolla, jonka vastuulla ovat mm. liityntäyhteyksien suunnittelu ja optimointi niin DNA:n tukiasemia, yritys- ja kuluttajaliiketoimintoja varten sekä DNA:n liittymä- ja laiteasennukset yritys- ja kuluttajaliiketoimintojen asiakkaille.

Tehtävään haetaan tietotekniikan tai tietoliikennetekniikan opiskelijaa, joka innostunut, aktiivinen ja halukas oppimaan uutta. Aiempi työkokemus verkko-operaattorilla tai verkkourakoitsijalla sekä ymmärrys verkon rakenteesta ja verkkotietojärjestelmistä katsotaan eduksi. Lisäksi sinulla on hyvä suomen ja englannin kielen taito.

Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jussi Mäkinen, jussi.makinen@dna.fi puh. 044 044 5099

 

Kesätyöntekijä, Kaapeliverkon rakennuttaminen ja ylläpito -tiimiin / ajalle 4.6. – 31.8.2018 Helsinki, Lahti ja Turku/Raisio

Kesätyöntekijän pääasiallisiin työtehtäviin kuuluu kaapelitelevisioverkon huolto-, asennus ja ylläpitotyöt sekä asiakashuoltokäynnit.

Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla kokemusta tietoliikenne alasta, esimerkiksi tietoliikennealan asentajan tutkinto. Kokemus yleiskaapelointiverkoista ja kaapelitelevisioverkoista katsotaan eduksi. Luonteeltasi olet joustava, tarmokas ja oma-aloitteinen. Sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet. 

Edellytämme myös asiakaslähtöistä ja positiivista palveluasennetta, sekä hyvää yhteistyökykyä. Tehtävässä tarvitset ajokorttia.

Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Teemu Pietilä, teemu.pietila@dna.fi (Helsinki) ja Marko Tarkiainen marko.tarkiainen@dna.fi (Turku/Raisio ja Lahti)