(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Coreplast Oy:lle, Laitila
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme Coreplast Oy:lle kesätyöntekijöitä Laitilaan.

Coreplast Oy:n toiminnan päämääränä on valmistaa ja toimittaa muovituoteratkaisuja, jotka takaavat sekä hyvän kannattavuuden että tyytyväisen asiakkaan. He huomioivat asiakaskunnan asettamat erityisvaatimukset ja täyttävät sovitut asiakaslupaukset. Coreplast ottaa kaikissa toimissaan huomioon vaikutukset ympäristöön.

Etsimämme työntekijät tulevat työskentelemään keskeytyvässä kolmivuorotyössä. Työtehtäviin kuuluvat laadunvalvojan tehtävät sekä kokoonpano-osastolla että ruiskuvalukoneella tehtävään työskentelyyn. Työ on tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaa.

Katsomme eduksi tehtävään soveltuvan koulutuksen ja/tai aiemman työkokemuksen tehdastyöstä. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia uutta sekä innokas, oma-aloitteinen ja reipas asenne työn tekoa kohtaan.

Työn aloitus on kesäkuun alussa ja kyseessä on määräaikainen työtehtävä kesän yli. On myös mahdollista, että tarvittaessa työssä voi jatkaa kesän jälkeenkin. Mainitsethan työhakemuksessasi, mikäli voit jatkaa työskentelyä myös syksyllä.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Heidi Yrjä (p. 050-598 8460).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.