(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä, Cafè restaurant Ursula
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Kesäksi töihin legendaariseen Café restaurant Ursulaan?

 

Olympiavuonna 1952 perustettu Ursula on suomalaisista juuristaan tunnettu kahvilaravintola. Tänä päivänä Ursula on kuuden sosiaalisen järjestön omistuksessa ja yrityksen tuotto käytetään omistajayhteisöjen työn tukemiseen.

 

Ursula Kaivopuiston rannassa on yksi Helsingin upeimmista paikoista. Merellinen sijainti ja kaunis Kaivopuiston ympäristö, toimii pääkaupunkiseutulaisten kahvila- ja ruokapaikkana, kuin turistienkin ehdottomana vierailukohteena.

 

Café Ursula toivottaa asiakkaansa tervetulleeksi vuoden jokaisena päivänä.

 

www.ursula.fi

 

 

Haemme kesäksi Cafè Ursulaan reippaita tarjoilijoita ja saliapulaisia.

Niin tarjoilijana kuin saliapulaisenakin vastaat ravintolan yleisestä viihtyvyydestä ja hyvästä asiakaspalvelusta. Työpanoksesi on tärkessä osassa täydentämässä koko tiimiä.

Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu mm. erikoiskahvien valmistusta, kassatyöskentelyä sekä astiahuoltoa ja siistimistä. Tärkeintä tietenkin on, että asiakkaat tuntevat olonsa tervetulleeksi, eikä hymysi hyydy kiireestäkään huolimatta. 

Ursulan kesätyöntekijä on tottunut työskentelemään ravintolaympäristössä ja tarttuu työhön oma-aloitteisesti. On tarvittaessa valmis joustamaan sekä laittaa itsensä rohkeasti likoon myös uusissa haasteissa.  

Työ dellyttää hygieniapassia ja täysi-ikäisyyttä. Hyvä kielitaito katsotaan hakijalle eduksi.

Kovimmat kiireet sijoittuvat kesä-elokuulle. Toivoimme kuitenkin valmiutta aloittamaan työt osa-aikaisesti jo ennen kesää.

Tarjoamme monipuoliset työnkuvat ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi. Merellinen miljöö, mukavat asiakkaa sekä mahtavat työkaverit tekevät kesäpäivistä muistettavia!

 

Tartu Ilon kautta kesään ja lähetä meille hakemuksesi.

Jos mieltäsi askarruttaa jokin, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Sanna Laine
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut Oyj
0503226281
sanna@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.