(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Business Services Centreen
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Kesätyöntekijöitä Business Services Centreen

Innostutko kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä? Tule kesätöihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen joukkoonsa kesäksi Service Specialisteja Business Services Centreen (BSC). BSC tarjoaa talous- ja henkilöstöhallinnon palveluja Kesko-konsernin yhtiöille ja K-ryhmän kauppiaille. Toimit osaavassa tiimissä, jossa pääset tekemään monipuolisia osaamistasi kehittäviä työtehtäviä. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Tehtävät sijoittuvat kaikkiin BSC:n toimintoihin:
Payroll Services for Kesko Companies
Contact Center
Store Accounting
Payroll Services for K-retailers
Flow Through & Service Invoices
Stock Invoices
Chief Accounting
Onninen & K-rauta FI Goods Invoices
Employment Services
Recruiting & Learning Services
Cost Invoices & Store Site Accounting
Inventory Accounting & Store Fixtures Handling
Payments & Vendor Masterdata
Accounts Receivables & Customer Masterdata

Odotamme sinulta:
- Taloushallinnon tehtävissä laskentatoimen perusosaamista ja prosessien perustuntemusta (laskutus, reskontrat, kirjanpito)
- Palkanlaskennan ja HR:n tehtävissä henkilöstöhallinnon ja palkanlaskentaprosessin tuntemusta (esim. rekrytointi, palkanlaskenta, työsuhdeasiat)
- Kykyä nopeatempoiseen, joustavaan työskentelyyn ja uuden oppimiseen
- Asiakaspalveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä sekä tiimityöskentelytaitoja
- Systemaattisuutta, tarkkuutta ja huolellisuutta
- Hyvää englannin kielen taitoa

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön, sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- Tiimin, jossa on hyvä yhteishenki ja ammattitaitoiset työtoverit
- Hyvät kehittymismahdollisuudet kansainvälisessä kaupan alan palveluyrityksessä
- Modernit, Tampereella keskeisellä paikalla sijaitsevat toimitilat

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Lisätietoja tehtävästä antaa HR Manager Vuorinen Heli, heli.vuorinen@kesko.fi.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ja tehtävästä riippuen ajoittuu huhti-elokuulle 2020. Työsuhteen tarkka kesto sovitaan esimiehen kanssa.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.