Kesätyöntekijöitä BAUHAUS-verkkokaupan asiakaspalveluun
Bauhaus

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.1.2021

TIESITKÖ TÄTÄ BAUHAUSISTA?

BAUHAUS on vuonna 1960 perustettu tavarataloketju, jolla on yli 270 tavarataloa 19:ssä Euroopan maassa. Suomessa tavarataloja on kuudella paikkakunnalla ja tavaratalojen lisäksi verkkokauppa. Valikoimastamme löytyy yli 120 000 tuotetta kodin rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja puutarhaan. Laajan valikoiman ja edullisten hintojen lisäksi tarjoamme asiakkaillemme asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. 

BAUHAUSissa panostetaan työntekijöiden jatkuvaan koulutukseen ja ammattitaidon kehittämiseen, sillä työmotivaatiolla, osaamisella ja työtyytyväisyydellä on merkittävä rooli BAUHAUSin menestyksessä. Meillä pääsee työskentelemään kansainvälisesti aktiivisessa ja jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittyä joka päivä. 

Haemme nyt verkkokauppatiimiimme Vantaan Tammistoon

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

palveluneuvojan tehtäviin. 

Palveluneuvojan tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä mm. tuote-, hinta- ja saatavuustietoihin, reklamaatioihin, asiakaspalautteisiin ja laskutukseen liittyvissä asioissa. Työsuhteen keskimääräinen viikkotyöaika on 30 h / vko ja työajat sijoittuvat arkisin klo 7.00-20.30 välille, viikonloppuisin klo 8.30-18.30 välille.

Odotamme sinulta iloista palveluasennetta ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Ymmärrät asiakaskokemuksen merkityksen ja palvelet asiakkaan aina parhaalla mahdollisella tavalla alusta loppuun saakka. Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä sekä asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. 

Edellytämme tehtävään valittavilta henkilöiltä sujuvaa suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle työpaikan mahtavassa työyhteisössä, jossa sinut perehdytetään tehtäviisi, vaihtelevan ja monipuolisen työn jossa yksikään päivä ei ole samanlainen, sekä mahdollisuuden oppia joka päivä uutta!

Kerro meille itsestäsi ja siitä, miksi juuri sinä olet hakemamme kesätyöntekijä! Jätä hakemuksesi mielellään videoesittelyn kera viimeistään 28.2. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. 


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410679
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: -
  • Puhelin: -
  • Sijainti: Vantaa