Kesätyöntekijöitä b2b-asiakaspalveluun ja toimistotehtäviin
Oy Kuehne+Nagel Ltd

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.12.2020

Kuehne+Nagel on yli 130-vuotisen historiansa aikana kehittynyt perinteisestä logistiikan toimijasta johtavaksi logististen kokonaisratkaisujen tarjoajaksi. Kuehne+Nagel kuuluu maailman suurimpien logistiikan toimijoiden joukkoon työllistäen melkein 78 000 työntekijää, 1300 toimipisteessä, 100:ssa eri maassa.

Oy Kuehne + Nagel Ltd on perustettu Suomeen vuonna 1985 ja toimii kuudella paikkakunnalla vajaan 200 asiantuntijan voimin. Yritys on mukana Vastuullinen Kesäduuni -kampanjassa. Lisätietoja www.kuehne-nagel.fi.

Haemme kesätyöntekijöitä avustaviin b2b-asiakaspalvelun ja operatiivisiin toimistotehtäviin. Kesätyöjakson aikana sinut koulutetaan tehtävääsi ja saat hyvän startin urallesi logistiikan parissa.

Tehtävässäsi kommunikoit asiakkaiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden, kuljetusliikkeiden ja Kuehne+Nagelin globaalin verkoston kanssa. Tulet vastaamaan mm. Suomen suurimpien yritysten kansainvälisten kuljetustoimeksiantojen käsittelystä. Tehtäviisi kuuluu myös kuljetusten seuranta ja selvityspyyntöjen hallinnointi.

Osaaminen ja kokemus

  • Etsimme kesätyöntekijöiksi henkilöitä, jotka ovat vastavalmistuneita tai opiskelevat ammattikorkeakoulussa tai vastaavassa logistiikan/kansainvälisen kaupan koulutusohjelmassa
  • Kiinnostusta logistiikkaan ja huolinta-alaan
  • Hyviä kommunikointitaitoja
  • Positiivista asiakaspalveluhenkeä
  • Oma-aloitteisuutta ja järjestelmällistä työotetta
  • Suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista

Me tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden toimia osana aidosti kansainvälistä ja asiantuntevaa verkostoa. Asiantuntevassa tiimissämme pääset haastamaan itsesi, kehittymään edelleen ammattilaisena ja halutessasi etenemään urallasi. Opit näkemään logistiikkaa kokonaisuutena, jossa oma työtehtäväsi on vain yksi osuus kaiken keskellä.

Kuehne+Nagel työpaikkana

Työnantajana Kuehne+Nagel ajaa yhdenvertaisia mahdollisuuksia ja olemme sitoutuneet työyhteisön monimuotoisuuteen. Meille erilaisuus on rikkaus. Työntekijöidemme koulutustausta on monipuolinen, ja kannustamme edelleen kehittymään uralla. Kuehne+Nagel Suomen tiimissä on monen ikäisiä kollegoita, työntekijöidemme keski-iän ollessa 42 vuotta. Naisten ja miesten jakauma on hyvin tasainen.

Me yrityksenä sekä kaikki kollegamme ovat sitoutuneet ympäristöohjelmaan, jonka avulla vähennämme CO2-päästöjä sekä tarjoamme kestäviä ja innovatiivisia logistiikkaratkaisuja.

Hae tehtävää 7.2.2021 mennessä. Täytä hakijaprofiilisi sekä hakemus huolellisesti, lisääthän myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeen. Ilmoita hakiessasi milloin voisit aloittaa. Lue täältä edellisten kesätyöntekijöidemme kokemuksista: https://fi.kuehne-nagel.com/fi_fi/top-links-finnish/uratarinat/trainee-kokemuksia/

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot