(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä autoalan tehtäviin
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2018

Haemme kesätyöntekijöitä eri toimipaikkoihimme monipuolisiin autoalan tehtäviin.

Eri toimipisteidemme merkkiedustukset löydät verkkosivuiltamme. Haemme mm:

  • huoltomyyjiä (huollon töiden vastaanottoa ja asiakaspalvelua)
  • varaosamyyjiä ja varaosajakelijoita (asiakaspalvelua ja tavaranvastaanottoa)
  • mekaanikkoja, autokorikorjaajia ja automaalareita
  • henkilöitä automyynnin avustaviin tehtäviin

Toivomme, että sinulla on takanasi autoalan opintoja tai automyynnin tehtävissä esimerkiksi kaupallisia opintoja. Voit olla alan aloittelija tai jo ammattilaiseksi ehtinyt. Työtehtävien sisältö muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi pohjalta. Työssäsi tarvitset B-luokan ajokorttia.

Etsimme joukkoomme reippaita, oma-aloitteisia ja yhteistyökykyisiä työntekijöitä. Jos olet lisäksi innokas oppimaan uutta ja tunnet oman vastuusi asiakastyytyväisyytemme varmistamisessa, saatat olla yksi ensi kesän vahvistuksistamme!

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, nykyaikaiset työvälineet, sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön. Autokeskuksen kesätöissä sinulla on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä kohti alan ammattia. Olemme mukana vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja sitoutuneet noudattamaan hyvän kesätyön periaatteita.

Laita siis uutta vaihdetta silmään, kurvaa kohti www.autokeskus.fi/tyopaikat ja hae meille kesätöihin! Jätä hakemuksesi vaikka heti, mutta viimeistään 31.3.2018. Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa, kun niitä tulee ja kutsumme haastatteluihin mielestämme meille parhaiten sopivat hakijat. Ilmoita hakulomakkeella tehtävät, joista olet kiinnostunut ja missä Autokeskuksen toimipisteessä haluaisit työskennellä.