(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä Auraan!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019
Toimenkuva
Oletko salaa halunnut kesätöihin jossa saa tehdä oikein kunnon "äijähommia"? Missä ei vaatteilla koreilla, vaan työ on fyysistä ja ehkä jopa vähän likaistakin, todellisen raavaan tekijän hommaa. Nyt olisi sellaista duunia tarjolla sillä asiakkaamme etsii Aurassa sijaitsevalle tehtaalle viittä kesätyöntekijää. Työt alkavat sopimuksen mukaan joko heti tai toukokuun kuluessa ja kestävät elokuun loppuun. Auran tehtaalla tehdään kuumasinkitystä, joten työ sisältää mm hallinosturin käyttöä, ripustusta sekä erilaisia tuotannon tehtäviä.
Odotamme sinulta
Tätä työtä ei voi koulunpenkillä oppia, vaan työ itsesään opettaa/siihen koulutetaan. Työssä ehdottomia vaatimuksia ovat hyvä fyysinen kunto, tarkka ja tunnollinen työote. Etuja ovat kokemus tehdastyöstä, hallinosturin käyttö, trukilla ajo ja työturvakortti mutta nämä eivät ole pakollisia.
Muut tiedot
Työ on kaksivuorotyötä ja sijainnin vuoksi, oma auto on aivan ehdoton. Turusta Auran tehtaalle tulee matkaa noin 30km. Jos kiinnostuit tästä, laita hakemus tulemaan heti tänään osoitteessa vmp.fi sillä työt saa aloittaa heti kun sopiva tekijä ilmaantuu paikalle. Muistathan liittää mukaan ansioluettelosi, sillä emme käsittele hakemuksia joissa sitä ei ole liitetty.
Kesto
4kk
Lisätietoja
Maarit Hiihtola, maarit.hiihtola@vmp.fi, 0403075010
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 05.05.2019 mennessä.