Kesätyöntekijöitä asumispalveluihin
Diakonissalaitoksen Hoiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ / Diakonissalaitoksen Hoiva, asumispalvelut, tuettu asuminen ja palveluasuminen

Hoivalla tehdään työtä ihmisenä ihmiselle. Arjessamme näkyy arvot – lähimmäisenrakkaus ja ihmisarvo. Haluamme olla alan rohkein työpaikka ja meille voi tulla #sydänmukana töihin.

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Diakonissalaitoksen Hoivan asumisen palveluihin: tuettuun asumiseen sekä palveluasumiseen. Toteutamme Asunto Ensin -periaatetta, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Asumisyksikkömme sijaitsee Espoossa. Tuettua asumista tarjoamme henkilöille, joilla asunnottomuus on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä. Tuen tarpeen syynä ovat päihde- ja mielenterveysongelmat ja asunnottomuuteen liittyvät sosiaaliset ongelmat kuten haastava käytös. Palveluasuminen on tarkoitettu fyysisesti tai psyykkisesti toimintarajoitteisille pääsääntöisesti alle 65 -vuotiaille miehille ja naisille, jotka eivät enää selviydy itsenäisesti omassa kodissaan.

Kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat monipuoliset asukkaan arjen hallintaa tukevat tehtävät sekä hyvän aktiivisen arjen järjestäminen asiakkaillemme. Tuetussa asumisessa tehtävät painottuvat ohjaukselliseen työhön, luottamuksen rakentamiseen sekä turvallisen arjen suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä asiakkaiden kanssa. Palveluasumisen lähtökohtana ovat aktiivinen, mielekäs arki, yksilöllisen avuntarpeen huomioiminen ja hyvä elämä.

Tarjoamme Sinulle
- mielekkään työn ja kannustavan työyhteisön
- hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia uutta
- ammattitaitoiset kollegat ja hyvän esimiehen tueksesi
- kattavan työterveyshuollon ja laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti
- sosiaali- ja terveysalan opintoja tai jo valmista lähihoitajan, sairaanhoitajan, sosionomin, fysioterapeutin tai toimintaterapeutin tutkintoa Valvira-rekisteröinteineen
- valmiutta tehdä työtä sydän mukana ja asiakkaat yksilöllisesti kohdaten
- valmiutta kolmivuorotyöhön

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Mainitse, toivotko ensisijaisesti ohjauksellisempaa työtä vai hoidollista. Jos opintosi ovat vielä kesken, kerrothan opintopistemääräsi. Hae pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun heti haun alettua.

Tutustu Hoivaan työnantajana

Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Virpi Syrjäpalo, puh. 050 443 8608.

Diakonissalaitoksen Hoiva Oy on ikääntyneiden ja erityisryhmien asiantuntija. Olemme Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka kehittää toimintaansa yhdessä asiakkaiden kanssa. Diakonissalaitoksen pitkä historia ja vahva arvopohja luovat perustan toiminnallemme. Henkilöstömme koostuu runsaasta 400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisesta.

 
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1352931
  • Tehtäväalue: Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja antaa yksikönjohtaja Virpi Syrjäpalo, puh. 050 443 8608.