(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä asumispalveluihin
Diakonissalaitoksen Hoiva Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2020

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ / Diakonissalaitoksen Hoiva, asumispalvelut, tuettu asuminen ja alle 65-vuotiaiden palveluasuminen

Hoivalla tehdään työtä ihmisenä ihmiselle. Arjessamme näkyy arvot – lähimmäisenrakkaus ja ihmisarvo. Haluamme olla alan rohkein työpaikka ja meille voi tulla #sydänmukana töihin.

Haemme nyt kesätyöntekijöitä Diakonissalaitoksen Hoivan asumisen palveluihin: tuettuun asumiseen sekä palveluasumiseen. Toteutamme Asunto Ensin -periaatetta, jonka mukaan asunto on perusoikeus, jota ei tarvitse ansaita. Asumisyksikkömme sijaitsevat Helsingissä, Espoossa ja Järvenpäässä. Tuettua asumista tarjoamme henkilöille, joilla asunnottomuus on pitkittynyt tai uhkaa pitkittyä. Tuen tarpeen syynä ovat päihde- ja mielenterveysongelmat ja asunnottomuuteen liittyvät sosiaaliset ongelmat kuten haastava käytös.  Palveluasuminen on tarkoitettu fyysisesti tai psyykkisesti toimintarajoitteisille pääsääntöisesti alle 65 -vuotiaille miehille ja naisille, jotka eivät enää selviydy itsenäisesti omassa kodissaan. 

Kesätyöntekijänä tehtäviisi kuuluvat monipuoliset asukkaan arjen hallintaa tukevat tehtävät sekä hyvän aktiivisen arjen järjestäminen asiakkaillemme. Tuetussa asumisessa tehtävät painottuvat ohjaukselliseen työhön, luottamuksen rakentamiseen sekä turvallisen arjen suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä asiakkaiden kanssa. Palveluasumisen lähtökohtana ovat aktiivinen, mielekäs arki, yksilöllisen avuntarpeen huomioiminen ja hyvä elämä.

Tarjoamme Sinulle
- mielekkään työn ja kannustavan työyhteisön
- hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia uutta
- ammattitaitoiset kollegat ja hyvän esimiehen tueksesi
- kattavan työterveyshuollon ja laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti
- sosiaali- ja terveysalan opintoja tai jo valmista lähihoitajan, sairaanhoitajan, sosionomin, fysioterapeutin tai toimintaterapeutin tutkintoa Valvira-rekisteröinteineen
- valmiutta tehdä työtä sydän mukana ja asiakkaat yksilöllisesti kohdaten
- valmiutta kolmivuorotyöhön

Kerrothan hakemuksessasi osaamisestasi ja työkokemuksestasi. Mainitse, toivotko ensisijaisesti ohjauksellisempaa työtä vai hoidollista. Kerro myös, missä päin toivoisit saavasi työskennellä (Helsinki, Espoo vai Järvenpää). Jos opintosi ovat vielä kesken, kerrothan opintopistemääräsi. Hae pikaisesti, sillä kutsumme hakijoita haastatteluun heti haun alettua.

<a href="https://www.hoiva.fi/tyonhakijalle/">Tutustu Hoivaan työnantajana</a>

Lisätietoja alle 65-vuotiaitten asumisesta antavat yksikönjohtajat Saara Tokola, puh. 050 4669250 ja Eeva Knaappila, puh. 050 395 5973. Asunto ensin -periaatteella toimivista yksiköistä lisätietoja antavat yksikönjohtajat Virpi Syrjäpalo (Espoo), puh. 050 443 8608, Juha Soivio (Järvenpää), puh. 050 300 5506 ja Ulla Tuovinen (Helsinki), puh. 050 340 0107.

Diakonissalaitoksen Hoiva Oy on ikääntyneiden ja erityisryhmien asiantuntija. Olemme Diakonissalaitoksen omistama yhteiskunnallinen yritys, joka kehittää toimintaansa yhdessä asiakkaiden kanssa. Diakonissalaitoksen pitkä historia ja vahva arvopohja luovat perustan toiminnallemme. Henkilöstömme koostuu runsaasta 400 sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisesta.