(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä asumisen tuen palveluihin Espoon Lakistoon
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ / Asumisen ja tilapäishoidon yksiköihin Espoon Lakistoon

Haemme kesätyöntekijöitä varmistamaan asiakkaidemme hyvän arjen toteutumisen myös loma-aikana. Kehitysvammaisten asiakkaidemme kanssa jokainen päivä on erilainen, mutta aina yhtä tärkeä ja merkityksellinen. Avustavana ohjaajana tuet ja autat asiakkaitamme päivittäisissä toiminnoissa, iloitset heidän kanssaan isoista ja pienistä onnistumisista ja omalla työpanoksellasi luot heille mahdollisuuden elää omannäköistään elämää.

Tule tekemään innostavaa työtä kanssamme! Rinnekoti on Suomen suurin yksityinen kehitysvamma-alan toimija ja osa Diakonissalaitosta. Rinnekodissa työskentelee yli 1100 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Yksikkömme tarjoavat asumispalveluita aikuisille kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille Espoon Lakistossa.

Tarjoamme
- mielekkään työn ja kannustavan työyhteisön
- hyvän perehdytyksen ja mahdollisuuden oppia uutta
- ammattitaitoiset kollegat ja esimiehen tueksesi
- kilpailukykyisen palkkauksen
- kattavan työterveyshuollon
- mahdollisuuden hakea kauttamme asuntoa

Odotamme sinulta ja arvostamme erityisesti
- sote-alan opintoja, joista 2/3 on suoritettu / sote-alan tutkintoa Valvira-rekisteröinteineen, esim. lähihoitaja (osaamisalasi voi olla esim. vammaistyö, ikääntyneet, mielenterveys- ja päihdetyö, lapset ja nuoret tai sairaanhoito), sosionomi, sairaanhoitaja tai toimintaterapeutti)
- kiinnostusta kehitysvammaisten ja autismikirjon asiakkaiden kanssa työskentelyä kohtaan
- reipasta asennetta ja valmiutta kohdata erilaisia tilanteita
- valmiutta kolmivuorotyöhön

Kerrothan hakemuksessasi suorittamiesi opintopisteiden määrän, jos opintosi ovat vielä kesken. Työsuhde ajoittuu aikavälille 2.5. – 30.9. ja työsuhteen pituus on erikseen sovittavissa. Osassa tehtäviä on mahdollista jatkaa toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa. Olemme savuton työyhteisö. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluasiantuntija Taru Salmi, puh. 040 485 0319, tavoitettavissa arkisin klo 12 – 15 tai taru.salmi at rinnekoti.fi.