(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä asiakaspalveluun!
Nets Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Etsitkö kesätyötä kansainvälisessä ympäristössä? Nyt tarjolla todella mielenkiintoinen tehtävä juuri sinulle! Tätä ei kannata ohittaa!

Etsimme kesätyöntekijöitä Netsille Helsingin Vallilaan, joilla on sisäistä paloa asiakaspalveluun. Tehtävänäsi on erinomaisen asiakaspalvelun tuottaminen kauppiaille puhelimitse sekä sähköpostitse. Toimit lisäksi myös asiakastukena maksuliikennejärjestelmiin liittyen.

Palvelet asiakkaita pääsääntöisesti ruotsin kielellä, joten odotamme sinulta erinomaista ruotsin kielen taitoa. Palvelet asiakkaita sujuvasti myös suomen- ja englannin kielellä. Odotamme sinulta organisointitaitoja ja paineensietokykyä sekä hyvää ongelmanratkaisutaitoa, Kokemuksesi puhelinasiakaspalvelusta, soveltuva koulutus tai vastaavaa työkokemus esim. rahoitus- tai pankkialalta ja/tai teknisestä tuesta katsotaan eduksesi. Tärkeintä on asenteesi ja halusi oppia uutta!

Pääset tässä tehtävässä mukaan osaksi isoa kansainvälistä ja kasvavaa organisaatiota. Tarjoamme kokoaikaisen kesätyön kilpailukykyisellä palkalla toukokuun alusta alkaen aina elokuun loppuun saakka. Työajat sijoittuvat ma-su klo 8-21 välille.

Nets tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi sekä hyvän työilmapiirin, jossa arvostetaan ja luotetaan työntekijöihin. Koulutus tehtävään on kattava ja antaa sinulle hyvät lähtökohdat tuottaa asiakkaillesi asiantuntevaa palvelua. Toivomme sinun jättävän hakemuksen mahdollisimman pian. Varmista paikkasi nopeasti, sillä haastattelemme henkilöitä jo hakuajalla. Työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Otamme vastaan hakemukset Baronan rekrytointijärjestelmämme kautta. Haethan tehtävään nopeasti, sillä haastattelut aloitetaan saman tien! Jos jokin jäi mietityttämään, niin soita rekrytoinnista vastaavalle Piia Laitilalle arkisin klo 9-10 välisenä aikana. Piian tavoitat numerosta 050 506 5144.

Edellytykset työnsaannille: Ruotsin kieli
Eduksi luettavat asiat: Puhelinasiakaspalvelu, Tekninen asiakaspalvelu