(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä asiakaspalveluun, Onnisen jakelukeskus Hyvinkää
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020
Innostutko kaupan alasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Halutko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä? Tule kesätöihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ asiakaspalvelun työtehtäviin pääsääntöisesti ajalle 1.4.2020 - 31.8.2020. Työn pituudesta sovitaan kuitenkin aina erikseen. Haettavat työtehtävät ovat asiakaspalvelukeskuksen työtehtäviä.

Työpaikka sijaitsee Hyvinkäällä Onnisen Jakelukeskuksessa.

Odotamme sinulta
- ystävällistä asiakaspalveluasennetta
- organisointikykyä, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kokonaisuuksien hahmottamista
- hyvää paineensietokykyä
- normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa
- hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tehokasta ja rohkeaa työskentelyotetta myös haastavissa tilanteissa
- englanninkielen taito katsotaan eduksi

Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Meillä ei kesä mene hukkaan!

Tarjoamme sinulle:
- Näköalapaikan logistiikan asiakaspalvelutehtäviin
- Monipuolisen työn
- Ammattitaitoisten ja mukavien työkavereiden sekä tiimien tuen

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.
Tehdään hyvä kauppa - tule K-ryhmään

Lähetä hakemuksesi 31.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta.
Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Ihajärvi: tiina.ihajarvi@onninen.com.

-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.