(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä asennus- ja kokoonpanotehtäviin
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on metallialalla toimiva PK -yhtiö, jolla on omaa tuotesuunnittelua ja -valmistusta. Etsimme nyt heidän tuotantopuolelle

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ asennus- ja kokoonpanotehtäviin.

Toimenkuvaan kuuluu erilaiset kokoonpano- ja tuotantotehtävät. Tehtäviä voidaan hieman räätälöidä osaamisesi ja aiemman kokemuksesi perusteella.

Arvostamme metalli- tai sähköpuolen koulutustaustaa sekä kokemusta käytännönläheisistä työtehtävistä tai harrastuksista.

Tehtävään annetaan hyvä perehdytys. Työsuhde alkaa tuotantoprosessiin tutustumalla käytännön työtehtävien kautta.

Palkkaus on teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukainen. Työtä tehdään kesä - elokuussa 2019. Tarkemmasta aloituspäivästä ja työsuhteen kestosta on mahdollista neuvotella.

Kerro hakemuksessasi milloin pystyisit työskentelemään, minkälaista aiempaa kokemusta tai koulutusta sinulla on. Myös mahdolliset harrastukset kannattaa mainita työhakemuksessa.

Työpaikka sijaitsee Uudessakaupungissa.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus osoitteeseen: www.temp-team.fi - löydä töitä – Kesätyöntekijöitä asennus- ja kokoonpanotehtäviin. Tiedusteluihin vastaa Inga Koivumäki, inga.koivumaki@temp-team.fi tai +358 40 719 1713.