(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä asemaravintoloihin
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019

Kesätyöntekijöitä rautatieaseman asemaravintoloihin!

Avecran asemaravintolat palvelevat junamatkustajia ja muita ohi kulkevia viidellä rautatieasemalla Suomessa. Tarjonnan kulmakivet ovat juoma- ja seurusteluravintolat sekä nopea syöminen joko paikan päällä nautittuna tai mukaan vietäväksi. Kahviloiden ja juoma- ja seurusteluravintoloiden lisäksi palvelua on kolmessa monipuolisessa Stop@Station-kioskissa. 

Etsimme iloisia ja reippaita, positiivisen asenteen omaavia kesätyöntekijöitä Avecran asemaravintoloihin ja -kioskeihin Helsingin ja Tikkurilan rautatieasemille. Toivomme, että palvelet asiakkaita hymy huulillla ja työotteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen.

Tarjolla on kahvila-, kioski-, pikaruoka- ja ravintolatyötehtäviä. Ilmoitathan hakemuksessasi mikä/mitkä tehtävät kiinnostavat ja huomioithan, että toivomme hakijoilta mahdollisuutta työskennellä tarpeen tullen myös muissa työpisteissä.

Edellytämme hakijoilta:

  • täysi-ikäisyyttä
  • hygienia- ja anniskelupassia sekä salmonellatodistusta
  • kokemusta/koulutusta ravintola-alalta
  • myyntihenkisyyttä, rempseä otetta ja joustavuutta
  • positiivista asennetta

Mikäli haet pikaruoka-, kioski- ja kahvila-alan työtehtäviin, ei anniskelupassi ole ehdoton.

Työvuorot vaihtelevat yksiköstä riippuen, työtä on pääasiassa kesäkuusta elokuuhun ja työntekijät perehdytetään tehtävään Avecran puolesta heti töiden alkaessa. Työtä voi olla mahdollisuuksien mukaan tarjolla myös pidemmäksi aikaa.

Lisätietoa & kyselyt:

Susanna Jaatinen
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
susanna@smilepalvelut.fi
p. 046 9211 220