Kesätyöntekijöitä Alavudelle
RTK-Palvelu Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja 50 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Kesätyöpaikkoja Alavuden yksikössä.  Onko tämä Sinun mahdollisuutesi?

Haemme energisiä, reippaita ja oma-aloitteisia KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ. Kesätyöpaikkoja on tarjolla siivouksen asiakaskohteissamme. Kohteet vaihtelevat toimistoista teollisuuskiinteistöihin, ja sinun osaamisesi ja kokemuksesi perusteella yhdessä katsomme sinulle soveltuvat kohteet ja työtehtävät Alavuden toimipisteellemme!

Etsimme alan konkareita, mutta tarjoamme myös nuorille tärkeää työkokemusta. Olemme vastuullisesti toimiva työnantaja ja olemme sitoutuneet toimimaan Vastuullinen kesäduuni-kampanjan arvojen mukaisesti. Me perehdytämme sinut asiaankuuluvasti tehtäviin ja tuemme sinua koko työsuhteen ajan. Auki olevia tehtäviä on jatkuvasti ja työsuhteet vaihtelevat osa-aikaisista kokopäiväisiin ja aloitus sovitaan joustavasti. Hae siis rohkeasti meille töihin!

Etusijalla tehtäviin valittaessa ovat 18 vuotta täyttäneet henkilöt. Mainitse myös ajanjakso, milloin olet käytettävissä, ja haetko kokoaikaista vai osa-aikaista työtä. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Tanja Rintamäki, arkisin klo 7-15.00, puh./WhatsApp 044 3854040  tai tanja.rintamaki@rtkpalvelu.fi. Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 31.3.2022.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552356
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Tanja Rintamäki (tanja.rintamaki (a) rtkpalvelu.fi)
  • Puhelin: 0443854040
  • Sijainti: Alavus, Etelä-Pohjanmaa