Kesätyöntekijöitä Äänekosken ja Suolahden alueelle siivoustehtäviin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2019
Ovatko kesän suunnitelmat vielä tekemättä? Vietä kesäsi duunISSa!

Äänekosken ja Suolahden alueella on auki useita kesätyöpaikkoja erilaisiin siivous- ja monipalvelutehtäviin. Voit työskennellä kesäsi myymälöiden, toimistotilojen ja teollisuuden kohteiden monipuolisissa siivoustehtävissä esimerkiksi peruspesuissa tai ylläpitosiivouksissa.


Tullaksesi valituksi kesätyöntekijäksi sinulla tulee olla hallussa kaksi asiaa: asenne - haluat aidosti tehdä töitä käsilläsi ja asiakaspalvelu - haluat tarjota maailman parasta palvelua asiakkaillemme. Muut taitosi ja kokemuksesi lasketaan eduksesi, joten muistathan mainita hakemuksessasi, jos sinulla on aikaisempaa työkokemusta tai olet suorittanut hygienipassin tai työturvallisuuskortin. Me perehdytämme sinut työtehtäviisi ja tiimi on tukenasi läpi kesän! Osa kohteista sijaitsee kauempana, jolloin oma moottorillinen kulkupeli helpottaa kohteisiin kulkemista.


Kerrytä työkokemustasi kesäduunISSa ja ansaitse rahaa kesän rientoihin tai syksyn säästöihin. KesäduunISSa olet meille yhtä tärkeä tiiminjäsen kuin kuka tahansa muukin. Perehdytämme sinut tehtäviisi ja maksamme kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Aloita valmistautuminen kesään jo nyt ja lähetä hakemuksesi viimeistään 30.3.2019 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Kaikissa mieltäsi askarruttavissa asioissa voit olla yhteydessä rekrytiimiimme sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@iss.fi


Tässä haussa haastattelut järjestetään ryhmähaastatteluna, jossa pääset tutustumaan tuleviin työkavereihisi ja esimieheesi. Tilaisuus alkaa yhteisellä aloituksella ja myöhemmin saat mahdollisuuden kertoa itsestäsi lyhyessä yksilöhaastattelussa. Jos tulet valituksi haastatteluihin saat sähköpostilla kutsun ryhmähaastattelupäivään. Ryhmähaastattelupäivät järjestetään huhtikuun alussa ja saat kutsun mukana ohjeet, kuinka voit valmistautua haastattelupäivään. Ryhmähaastatteluita ei tarvitse jännittää, ota mukaasi reipasta mieltä ja rentoa meininkiä!


Olemme tänäkin vuonna mukana tarjoamassa Vastuullisia Kesäduuneja ympäri Suomen. Lue lisää Vastuullisesta kesäduunikampanjasta täältä

Tunnelmia kesätyöpaikoistamme voit käydäa katsomassa YouTubesta.

ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Meidän visiomme on tulla maailman parhaaksi palveluyritykseksi. Arvojamme ovat rehellisyys, yrittäjyys, vastuu ja laatu. Nämä näkyvät innovointiin kannustavana ilmapiirinä, joille laatu on intohimo ja rehellisyys toisten kunnioittamista. Otamme vastuun siitä, mitä teemme, kenelle teemme ja mitä lupaamme.

     

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1234200
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Äänekoski