(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä (37,5h/vko) varastotehtäviin Kesko Logistiikkaan
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Haluatko vaikuttaa omaan palkkaasi työn tehokkuudella ja sen laadulla? Haluatko kääriä hihat ja tehdä töitä hyvässä porukassa? Haluatko olla mukana tekemässä työtä, jolla on suuri merkitys jokaisen suomalaisen arjessa ja juhlassa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme työntekijä.

Kesko Logistiikka on yksi suurimmista logistiikan palveluyrityksistä Suomessa. Keskeisin tehtävämme on tuottaa logistiikkapalveluja K-ryhmälle, lisäksi palveluja tarjotaan konsernin ulkopuolisille yrityksille.
Kesko Logistiikan varastotuotanto vastaa päivittäistavarakaupan asiakkaiden tavaroiden käsittelystä Vantaan keskusvarastoissa, joista toimitetaan ruokaa ja päivittäistavaroita muun muassa koko Suomen K-ruokakauppoihin.

Haemme keskusvarastoillemme Vantaan Hakkilaan sekä pakastevarastollemme Vantaan Viinikanmetsään.

KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ VARASTOTEHTÄVIIN

Työ on pääasiassa ääniohjattua keräilyä. Kesätyöt alkavat joustavasti maalis-kesäkuun välisenä aikana ja päättyvät 30.9.2020 mennessä. Syksyllä on mahdollisuus jatkaa työskentelyä osa-aikaisena esim. opiskelujen ohella. Työvuorot sijoittuvat ma- su väliselle ajalle.

Odotamme sinulta:
-tehokasta ja huolellista otetta työhön
-positiivista energisyyttä
-halua ja kykyä tehdä fyysistä työtä
-vähintään 18 vuoden ikää
-suomen kielen taitoa
-valmiutta vuoro- ja viikonlopputyöhön

Tarjoamme sinulle:
- hyvän perehdytyksen tehtävään
- ihmisläheiset esimiehet
- mukavan, rennon ja nuorekkaan työilmapiirin
- paljon vauhdikasta työtä logistiikan parissa
- oikeudenmukaisen ja kilpailukykyisen palkan

Kiinnostuitko? Tehokkaan ja laadukkaan perehdytyksen jälkeen olet valmis hyppäämään mukaan hyllyrivistöjen väliin – vaikka nyt kesäksi!

Täytä hakemus oheisen linkin kautta 30.4.2020 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan kuluessa ja kesätyöpaikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Rekrytointiprosessimme sisältää esivalintavaiheessa mahdollisen videohaastattelukierroksen, jota seuraa mahdollinen henkilökohtainen haastattelu Vantaalla. Olemme videohaastatteluvaiheeseen edenneisiin yhteydessä kolmen viikon sisällä hakemuksen jättämisestä. Lähetämme haastattelukutsut sähköpostitse.

Kiitämme Sinua hakemuksestasi ja kiinnostuksestasi.