Kesätyöntekijöitä (30-37,5 h/vko) eri osastoille K-Rauta Rovaniemi
Kesko Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Haemme K-Rauta Rovaniemelle kesäksi 2022 työntekijöitä Kassa-, Puutarha-, Sisustus- Työväline-, ja Rakennusosastolle.


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua - tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä sinä innokkaalla ja reippaalla asenteella varustettu myyjä huolehdit omalta osaltasi siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Rovaniemellä on tänäkin kesänä yllättävän helppoa ja mukavaa. Ja, että kotiin viemisiksi käynnistä asiakkaalle jää hyvä mieli.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 21.2.2022 mennessä osoitteeseen antti-jussi.toivonen@k-rauta.fi. Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalle 1.5- 31.8.2022, myös aiempi aloitus on mahdollinen.


Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikkojen 8-9 aikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Antti-Jussi Toivonen (puh. 040 5855231).


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot