Kesätyöntekijöitä (20h/vko) K-Rauta Kajaani
K-Rauta Kajaani

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Kassamyyjiä 20-30 h/vko
Puutarhamyyjiä 20-30 h/vko
Myyjiä 20-30h/ vko
Ulkomyymälämyyjiä 20-30 h/vko
Noutopihatyöntekijä 20-30h/vko


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Kajaanissa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Meillä K-Rauta Kajaanissa työskentelet 20 hengen iloisessa porukassa.


K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaveritLähetä hakemuksesi 01.03.2022 mennessä osoitteeseen ilkka.takala@k-rauta.fi


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.4-31.8.2022 (kesto sovittavissa).


Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 9. Lisätietoja tehtävästä antaa Irma Torkkola, irma.torkkola@k-rauta.fi


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot