Kesätyöntekijöitä 2021 ulkoaluetyöhön
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021

Haluatko kerätä arvokasta työkokemusta sekä samalla yhdistää kesän, työn ja lomailun? Toivotko voivasi jatkaa työskentelyä joustavasti vielä syksyllä? Meillä se onnistuu! Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa tehdä töitä, olet etsimämme henkilö!

Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ 2021 ulkoaluetyöhön Joensuun alueelle.

Työtä on tarjolla kiinteistöjen ulkoalueiden hoidossa kuten nurmikonleikkuussa, viheralueiden hoitotehtävissä tai vaativimmissa puutarhatyössä. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin päivävuoroissa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät asiakkaasta riippuen kesän loppuun saakka.

Arvostamme reipasta työotetta, positiivista asennetta sekä halua oppia uutta. Työn luonteen vuoksi tarvitset myös hyvää fyysistä kuntoa. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle Kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi, konsulttiemme täyden tuen sekä kattavan perehdytyksen työtehtäviin. Saat kerättyä kesän aikana arvokasta työkokemusta tulevaisuuden varalle ja kun syksy saapuu, olemme kiinnostuneita tarjoamaan sinulle arkeesi ja aikatauluihisi sopivia työvuoroja!

Tule meille kesätöihin! Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta viimeistään 30.4.2021 tai yhdistä jo luotu profiilisi haun alle. Etsimme ensisijaisesti kesätyöntekijöitä, mutta mikäli sinulla on mahdollisuus aloittaa jo aikaisemmin tai vastaavasti haluaisit mieluusti jatkaa töitä pidempään, niin sekin onnistuu!

Tsemppiä kesätyönhakuun!


Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot