(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä 2019
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019
Toimenkuva
JEE! Nyt niitä on täällä! Nimittäin kesätyöpaikkoja 2019 VMP:lle Seinäjoelle! Asiakkaamme eri aloilta kaipailevat innokkaita ja hyviä tyyppejä kesätöihin!
Onko just sinulla jo kutsumusammatti tiedossa? Tai unelmien kesätyö? Vai eikö ole vielä mitään hajua mikä kiinnostaa? Kuinka vaan, nou hätä!
Meidän kautta pystyt työllistymään todella monipuolisesti erilaisiin tehtäviin, kuten teollisuuteen, pihahommiin, asennukseen, tarjoiluun, siivoukseen, varastolle, muuttohenkilöksi, yleiseksi apulaiseksi ja niin edelleen! Lista on loputon
Odotamme sinulta
Et tarvitse hienoja koulutuksia, tutkintoja tai titteleitä päästäksesi meille töihin. Meille riittää, että sinä olet rehti ja reipas eli toisin sanoen täsmällinen, tunnollinen ja sinulla on plakkarissa korkea työmotivaatio.
Jos sulla on vielä hakusessa työpaikka kesäksi 2019, niin älä vaiheile vaan hae meille töihin! Pistä meille tulemaan avoin hakemus ja CV meidän sivuilla VMP.fi. Muista mainita hakemuksessa mitä kaikkea olisit valmis tekemään. Onko sinulla esimerkiksi autoa tai ammattikortteja käytössäsi? Muista mainita. Pidä puhelin lähettyvillä, sillä saatamme soittaa sinut haastatteluun jo tänään!
Kesto
Toukokuu-elokuu
Lisätietoja
Melina Koskinen, melina.koskinen@vmp.fi, 0403075244
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.03.2019 mennessä.