(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä (20-37,5h/vko) K-Rauta Kirkkonummi
K-Rauta Kirkkonummi

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2020

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas asiakaspalvelija huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Kirkkonummella on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- rohkeutta lähestyä asiakkaita
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18-vuoden ikää


Meillä K-Rauta Kirkkonummella työskentelet iloisessa porukassa. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi. Arvostamme ruotsin kielen taitoa.


Meillä K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden tutustua kaupan alaan
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Lähetä hakemuksesi 15.2.2020 mennessä osoitteeseen martti.halmesmaki@k-rauta.fi
Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.4.-31.8.2020 (kesto sovittavissa).
Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Martti Halmesmäki martti.halmesmaki@k-rauta.fi


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.