Kesätyöntekijöitä (20-37,5h/vko) K-Rauta Holma, Lahti
K-Rauta Holma

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua - tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas myyjä/myyjäharjoittelija huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Holmassa, Lahdessa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi. Trukkikortti ja trukilla-ajotaito katsotaan eduksi.HAEMME KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ PUUTARHAOSASTOLLE, SISUSTUSOSASTOLLE, TYÖVÄLINE/RAKENNUSTARVIKEOSASTOLLE, ULKOMYYMÄLÄÄN JA KASSALLE:


Meillä K-Rauta Holmassa työskentelet noin 30 hengen iloisessa porukassa.


K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle ponnahduslaudan kaupanalan mielenkiintoiseen maailmaan, sekä käytännön osaamista rakennus- puutarha- ja sisustusalan tuotteista ja logistiikasta, sekä:


- vastuullisen ja turvallisen työpaikan
- K-Raudan perehdytysohjelman
- asiakaspalvelu- ja myyntitaitoja
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- hauskat ja innostavat työkaveritLähetä hakemuksesi 6.2.2022 mennessä osoitteeseen kimmo.tirkkonen@k-rauta.fi.

Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 1.4. - 31.8.2022 (kesto sovittavissa).
Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 7/2022. Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Tirkkonen, kimmo.tirkkonen@k-rauta.fi


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot