Kesätyöntekijöitä (20-37,5 h/vko) K-Rauta Loimaa
K-Rauta Loimaa

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2022

Töihin kesäksi K-Rauta Loimaalle!


Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua – tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on rautainen ote uuden oppimiseen, kova halu työn tekemiseen ja pilkettä silmäkulmassa. Meillä innokas myyjä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Loimaalla on tänäkin kesänä helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, meillä on sinulle töitä.


Odotamme sinulta iloista asiakaspalveluasennetta, rohkeutta lähestyä asiakkaita ja vähintään 18-vuoden ikää. Kokemuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut yhdessä tehtäviisi.


Haemme kesätyöntekijöitä noutopihalle, puutarhamyymälään sekä myymälään osastoillemme.


K-Raudassa käy kesällä paljon asiakkaita, joita palvelemme laajoilla aukioloajoilla. Teemme hommia reippaassa tahdissa rennolla mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Lähetä hakemuksesi 27.02.2022 mennessä osoitteeseen matias.mylen@k-rauta.fi


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 01.05 – 30.09.2022. (kesto sovittavissa).


Ilmoitamme haastatteluun kutsuttaville henkilöille viikolla 9.


Lisätietoja tehtävästä antaa Matias Mylen, puh. 050 3269 240 tai matias.mylen@k-rauta.fiRekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot