(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä (20-35h/vko) K-Supermarket Vääksy
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Kesätyöntekijöitä (20-35h/vko) K-Supermarket Vääksy


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Haluatko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja mielekkäissä työtehtävissä? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa.


Haemme innostuneita kesätyöntekijöitä sekä kassalle että herkkutorille huolehtimaan omalta osaltaan siitä, että kauppakokemus K-supermarket Vääksyssä ylittää tulevana kesänä sekä paikallisten asiakkaidemme että tuhansien mökkiläisten ja lomailijoiden odotukset. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- ahkeruutta, tarkkuutta ja vastuuntuntoisuutta
- kiinnostusta kaupan alaan
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- Mielellään vähintään 18-vuoden ikää


Kesätyö kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin
- mukavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Kesätyösopimukset ovat määräaikaisia ja alkavat sopimuksen mukaan touko-kesäkuussa ja päättyvät elo-syyskuussa. Myymälätyö on vuorotyötä ja työvuorot ajoittuvat kaikille viikonpäiville kaupan aukioloaikojen mukaisesti.


Lisätietoja tehtävästä antaa kauppias Kirsi Verkka, puh 040-5533141


Lähetä hakemuksesi viimeistään 14.2.2021 mennessä osoitteeseen kirsi.verkka@k-supermarket.fi
Paikat täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.


Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.