Kesätyöntekijöitä (20-30 h/vko) K-Rauta Hämeenlinna
K-Rauta Hämeenlinna

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Kesätyöntekijöitä (20-30 h/vko) K-Rauta Hämeenlinna


Kassamyyjiä 20-30 h/vko
Puutarhamyyjä 30 h/vko
Ulkomyymälämyyjiä 20-30 h/vko


Hämeenlinnan rautaisimmat kesätyöpaikat ovat haussa nyt! Tänä kesänä etsimme joukkoomme juuri sinua -tekijää, jonka sydän sykkii asiakkaille. Sinulla on kova halu uuden oppimiseen, rautainen ote työn tekemiseen ja hymy herkässä. Meillä reipas kausityöntekijä huolehtii omalta osaltaan siitä, että asiakkaidemme asiointi K-Rauta Hämeenlinnassa on tänäkin kesänä yllättävän helppoa.


Jos siis haluat kesätyön, jossa pääset auttamaan ja opastamaan ihmisiä rakentamisen, remontoinnin ja sisustamisen parissa, olet aidosti innostunut asiakaspalvelusta ja tulet toimeen erilaisen ihmisten kanssa, on meillä juuri sinulle töitä.


Odotamme sinulta:
- iloista asiakaspalveluasennetta
- positiivista ja reipasta mieltä
- rohkeutta lähestyä asiakkaita
- kiinnostusta kaupan alaan 
- työtä pelkäämätöntä asennetta
- vähintään 18 vuoden ikää
- ulkomyymälämyyjiltä trukinajotaitoa


K-Rauta Hämeenlinnassa työskentelet 18 hengen iloisessa porukassa. Kokemuksesi tai koulutuksesi kaupan alalta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä perehdytämme sinut tehtäviisi.


K-Raudassa työskennellään rautaisella otteella, reippaassa tahdissa, mutta rennolla ja iloisella mielellä. Kesätöissä monipuoliset kaupan työtehtävät tekevät päivistäsi vaihtelevia ja kiinnostavia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


Tarjoamme sinulle:
- monipuolisen ja vastuullisen työn
- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla
- hauskat ja innostavat työkaverit
- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


Tehtävä on määräaikainen kesätyö. Työt alkavat porrastetusti välillä 1.4.2021 - 1.6.2021. Työsuhteiden kesto 2-6 kk.


Kerro hakemuksessasi mitä paikkaa haet ja millä aikajaksolla voit työskennellä.


Lähetä hakemuksesi 14.2.2021 mennessä osoitteeseen: janne.enqvist@k-rauta.fi


-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot