Kesätyöntekijöitä (2) varastolle Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.4.2019

Haemme asiakkaallemme asiakaspalveluhenkisiä varastotyöntekijöitä (2) kesätöihin.

 

Työ on päivätyötä ja valmius aikaisiin aamuvuoroihin on oltava. Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaisesti. Työ on määräaikainen kesätyö elokuun loppuun saakka. Työssäsi osallistut monipuolisesti varaston tehtäviin.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Luotettavuus ja laatu kuvaavat työntekoasi eikä hymysi hyydy kovimmankaan kiireen keskellä. Osaat toimia niin tiimin jäsenenä kuin ottaa myös vastuun itsenäisistäkin työtehtävistä. Pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Aikaisempi kokemus varaston työtehtävistä katsotaan eduksi, kuten myös trukkikokemus. Toivomme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

 

Tehtäviisi varastotyöntekijänä kuuluu artikkeleiden keräily ja pakkaaminen tilausten mukaisesti, hyllyttäminen ja kuormien purkaminen. Niin sisäisten kuin ulkoistenkin asiakkaiden palvelu on olennainen osa työtäsi.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa erinomaisessa työyhteisössä sekä Adeccon tarjoamat edut. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.

 

Lähetä hakemuksesi sivujemme www.adecco.fi kautta viimeistään 26.05.2019. Ole nopea, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Liitä mukaan ansioluettelosi sekä hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Sanna Räisänen, sanna.raisanen@adecco.fi tai p. 040 649 3121.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1264315
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu