(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä (15-30h/vko) K-Citymarket Järvenpää
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018
ETSIMME KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ K-CITYMARKET JÄRVENPÄÄN KASSAOSASTOLLE

Nautitko asiakaspalvelusta ja erilaisten ihmisten kohtaamisesta? Oletko valmis tekemään töitä hyvässä porukassa ja palvelemaan asiakkaita ystävällisesti ja hyväntuulisesti?

Etsimme kassaosastollemme määräaikaiseen työsuhteeseen kassamyyjiä 15-30 h/vko ajalle 2.5-30.9.2018. Työt alkavat porrastetusti touko-kesäkuussa tai sopimuksen mukaan.

Sinun tonttisi
Työskentelet kassamyyjänä K-Citymarket Järvenpään kassaosastolla. Omassa työssäsi kaupassamme varmistat laadukkaan asiakaskokemuksen työskentelemällä tehokkaasti, sujuvasti ja ammattitaitoisesti asiakkaan hyväksi. Olet todellinen moniosaaja ja tehtäväkenttäsi on laaja. Tehokkaan ja tarkan kassatyöskentelyn lisäksi pääset mahdollisesti työskentelemään myös muilla osastoilla.

Edellytämme aitoa kiinnostusta asiakaspalvelutyöhön ja innokasta palveluasennetta. Arvostamme paineensietokykyä sekä tarkkaa ja huolellista työskentelyotetta. Kaupallisesta peruskoulutuksesta on etua. Olet vähintään 18-vuotias ja valmis työskentelemään kaupan kaikkina aukioloaikoina.

Meillä töissä
Meitä K-Citymarketilaisia yhdistää innostus kaupan tekemiseen ja positiivinen tekemisen meininki. Mielestämme tyytyväinen ja innostunut työntekijä hoitaa hommansa parhaiten. Tarjoamme kaikille tekijöillemme mahdollisuuden kehittyä kanssamme kaupan alan ammattilaisena. K-Citymarket Järvenpää palkittiin viime marraskuussa vuoden 2017 K-Citymarkettina.

K-Citymarket työnantajana
K-Citymarket on valtakunnallinen hypermarket-ketju, johon kuuluu 81 tavarataloa 54 paikkakunnalla. K-Citymarket -ketju on osa K-ryhmää, joka uudistaa kaupankäyntiä ja haluaa kehittyä alansa edelläkävijäksi. Meillä aktiivisuus palkitaan ja kehittymismahdollisuuksia tuetaan. Isossa ketjussa voit syventää osaamistasi tai vaihtaa tehtäviä yhtiöstä tai toimialasta toiseen.

Yhteystiedot ja hakuohjeet
Lähetä hakemuksesi 15.3. mennessä oheisen linkin kautta.

*itsenäisesti työskentelevä, vastuuta ottava, palveluhenkinen