(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijöitä (10 h/vko) K-Citymarket Kokkola
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2018

KASSAMYYJÄ KESÄKSI KOKKOLAN K-CITYMARKETTIIN


Oletko aidosti innostunut asiakaspalvelusta? Tuletko toimeen erilaisen ihmisten kanssa? Halutko kesätyön, joka opettaa sinulle tärkeitä taitoja? Meillä työskennellään reippaassa tahdissa, mutta rennossa ja hauskassa porukassa. Pystymme tarjoamaan kesätyöntekijöille monipuolisia työtehtäviä, jotka tekevät työpäivistä vaihtelevia ja kiinnostavia.


Haluamme innostuneen kassamyyjän huolehtimaan osaltaan siitä, että kauppakokemus K-Citymarket Kokkolassa ylittää tänä kesänä asiakkaidemme odotukset. Kokemus tai koulutus kaupan alasta on plussaa, mutta ei pakollista, sillä koulutamme sinut tehtäviisi.


Odotamme sinulta:


- iloista asiakaspalveluasennetta


- positiivista ja reipasta mieltä


- kiinnostusta kaupan alaan


- työtä pelkäämätöntä asennetta


- sujuvaa suomen kielitaitoa


- Vähintään 18-vuoden ikää


 


Kesätyö kaupassamme opettaa asiakaspalvelutaitoja ja kehittää vastuunottokykyäsi. Pääset suomalaisen kaupan etulinjaan kehittämään asiakaskokemusta ja osaltasi vaikuttamaan yksittäisten asiakkaiden päivään merkittävällä tavalla. Meillä ei kesä mene hukkaan.


 


Tarjoamme sinulle:


- monipuolisen ja vastuullisen työn


- mahdollisuuden kehittyä kaupan alalla ja edetä sinua kiinnostaviin tehtäviin


- hauskat ja innostavat työkaverit


- mahdollisuuden kehittää työelämätaitojasi


 


Kauppa on K-ryhmän intohimo ja teemme sitä kuunnellen asiakkaitamme herkällä korvalla. Tarjoamme laajan kirjon erilaisia tuotteita sekä kehitämme uusia palveluita, jotka tekevät työstä innostavaa ja uudistuvaa.


Olemme iso ja vahva ryhmä mutta tarjoamme välittömän, lojaalin ja ystävällisen työyhteisön. Kesätyöntekijänä pääset osaksi isoa joukkoa, jossa voit luottavaisesti kehittää osaamistasi. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla 21.5.2018 – 2.9.2018 (kesto sovittavissa).


Lisätietoja tehtävästä antaa Annika Vestman, puh 010 537 9103. 
Lähetä hakemuksesi 18.3.2018 mennessä alla olevan linkin kautta.