(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijät,ravintolat ja ABC-liikennemyymälät
Kymen Seudun Osuuskaupan toimipaikat

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) on kymenlaaksolaisten oma osuuskauppa, joka harjoittaa marketkauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa, tavaratalo- ja erikoisliikekauppaa, autokauppaa, rauta- ja puutarhakauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa. Kymen Seudun Osuuskaupan asiakasomistajamäärä on noin 85 000, henkilöstöä on noin 1500 ja toimipaikkoja 100. Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, ja siten sitoutuneet tarjoamaan kesätöitä vastuullisuuden periaatteita noudattaen.

Eri puolilla Kymenlaaksoa sijaitsevissa KSO:n matkailu- ja ravitsemisalan toimipaikoissa sekä ABC-liikennemyymälöissä kaipaillaan vuoden 2019 kesätyöntekijöitä. Ravintoloihin haemme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä tarjoilijoita, kokkeja ja ravintolatyöntekijöitä huolehtimaan asiakkaista palvelulupausten mukaisesti. ABC-liikennemyymälöissä arvostamme ripeää ja oma-aloitteista työotetta, työtehtäviisi liikennemyymälätyöntekijänä kuuluvat monipuoliset marketin ja ravintolan työt. Kerroshoitajien ja vastaanottovirkailijoiden töitä on puolestaan tarjolla hotelleissamme. Alan koulutus tai työkokemus on eduksi näissä monipuolisissa tehtävissä, mutta tärkeintä on kuitenkin positiivinen asenne.

Tarjolla olevat työsuhteet ovat eri mittaisia toimipaikasta riippuen, ensimmäiset kesälomien sijaisuudet alkavat toukokuun alussa ja kestävät pisimmillään syyskuun loppupuolelle asti. Kesätyön pituus on meillä tyypillisesti kahdesta kuukaudesta aina viiteen kuukauteen saakka. Palkkaus määräytyy tehtävässä noudatettavan työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi myös kesätyöntekijämme saavat käyttöönsä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut alennuksineen.

Edellytämme valtaosassa työtehtäviä 18 vuoden ikää. Työllistämme kuitenkin noin 200 kesäharjoittelijaa kahden viikon mittaisiin työsuhteisiin, ja toivommekin, että alle 18-vuotiaana hakijana täytät tietosi Tutustu työelämään ja tienaa - kesäharjoitteluohjelman hakulomakkeelle.

Hakemukset pyydämme lähettämään 15.1.2019 mennessä sähköisen hakukanavan kautta. Hakulomakkeella voit kertoa tarkemmin toiveistasi työtehtävien ja sijaintien suhteen. Kutsumme kaikki täysi-ikäiset hakijat helmikuussa järjestettäville kesätyötreffeille, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kesätyöhausta, voit laittaa viestiä osoitteeseen kso.rekry@sok.fi.