Kesätyöntekijät, SSAB Raahe
Go On

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa.

SSAB:n Raahen tehtaalla valmistetaan ns. standardi-, premium- ja erikoisteräksiä. Päätuotteita ovat kuumavalssatut levyt ja kelatuotteet. Tehdas on kooltaan noin 500 hehtaarin suuruinen alue, joka sisältää tehtaita tehtaan sisällä. Kahdessa masuunissa valmistetaan raakarautaa, joka jalostetaan teräkseksi terässulatolla. Sulasta teräksestä tehdään teräsaihioita, jotka valssataan tuotteiksi kuumavalssaamolla. Tehdasalueella on myös oma satama ja yksi Suomen suurimmista laboratoriokokonaisuuksista. Alueella työskentelee noin 2500 SSAB:n omaa työntekijää sekä satoja urakoitsijoiden ja yhteistyökumppaneiden edustajia.

Haluatko mukaan matkalle kohti fossiilivapaata terästuotantoa? Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SSAB:n Raahen tehtaalle! Meillä on avoinna satoja työpaikkoja eri prosesseissa tehtaan eri alueilla.

Etsimme juuri sinua, joka olet oma-aloitteinen, aikaansaava ja kiinnostunut terästeollisuuden monipuolisista tehtävistä. Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuulle 2022. Edellytämme 18 vuoden ikää, suomen kielen taitoa ja valmiutta tehdä vuorotyötä.

Haemme kesälomittajia satamaan, rautatuotantoon, terästuotantoon, valssaamolle, kunnossapitoon ja laboratorioihin. Tehtävänimikkeitä tuotannossa ovat esimerkiksi patterikoneenkuljettaja, veturinkuljettaja, sulattaja, valaja, siltanosturinkuljettaja, polttoleikkaaja ja ahtaaja. Tuotannon tehtävät ovat pääsääntöisesti vuorotyötä.

Siltanosturinkuljettajia haetaan sekä terästuotantoon että valssaamolle. Uusien nosturinkuljettajien työsuhteet alkavat jo maalis-/huhtikuussa, joten jos olet näistä paikoista kiinnostunut, jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Annamme tarvittavan koulutuksen tähän tehtävään. Työ on vuorotyötä.

Kunnossapidon työtehtävät sijoittuvat monipuolisiin tehtäviin sähkö- ja mekaanisessa kunnossapidossa, sekä kiinteistöhuollossa että materiaalipalveluissa. Tehtävänimikkeitä ovat esim. sähköasentaja, kunnossapitoasentaja ja varastotyöntekijä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Laboratorioiden työtehtävät sijoittuvat erilaisiin laboratorioiden toimintoihin, joissa työtä tehdään joko vuorossa tai päivätyönä. Pääalueet ovat tuotannon testauslaboratorio, kehityslaboratoriot, analyysilaboratoriot ja ainestodistustoimisto. Tehtävänimikkeitä ovat esim. näytteenkäsittelijä, koneistaja, testaaja, laborantti ja todistusten tarkastaja.

Meillä saat hyvän perehdytyksen työhön, työhön tarvittavat koulutukset (esim. työturvallisuuskorttikoulutus) ja työyhteisömme tuen. Monen meistä työura yhtiössä on alkanut kesätöiden kautta. Tehtaallamme on hyvä yhteishenki ja toivotamme sinut tervetulleeksi joukkoomme!

Haku Raahen kesätyöpaikkoihin on auki 31.3.2022 saakka, mutta haethan mahdollisimman pian, jotta olet mukana valinnoissa heti alusta alkaen.

Jos sinulla on jotain kysyttävää hakuun liittyen, tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta kesarekry.raahe@ssab.com.

Kesätyöntekijöiden haun toteuttavat yhteistyössä SSAB ja Go On Raahe. Videohaastattelut voivat olla osa prosessia tehtävästä riippuen. Jos se kuuluu tehtävään, saat siitä erillisen sähköpostiviestin Go Onin HR-asiantuntijoilta.

Rekrytointiprosessiin kuuluu terveystarkastus, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisää tietoa SSAB:n hakuprosessista (pdf).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot