Kesätyöntekijät, SSAB Hämeenlinna
Go On

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2022

SSAB on maailmanlaajuisesti toimiva pohjoismainen ja yhdysvaltalainen teräsyhtiö. Tavoitteena on vahvempi, kevyempi ja kestävämpi maailma. SSAB:llä on työntekijöitä yli 50 maassa ja tuotantolaitoksia Ruotsissa, Suomessa ja Yhdysvalloissa.

SSAB:n Hämeenlinnan tehtaan päätuotteita ovat kylmävalssatut metalli- ja maalipinnoitetut teräsnauhat ja -rainat. Metallipinnoitettuja tuotteita käytetään muun muassa autoteollisuudessa ja rakentamisessa. Maalipinnoitettujen GreenCoat-tuotteiden käyttökohteita rakennusteollisuudessa ovat muun muassa kattotuotteet, julkisivupaneelit ja sadevesijärjestelmät. Hämeenlinnassa on noin 1000 työntekijää.

Haluatko mukaan matkalle kohti fossiilivapaata terästuotantoa? Haemme nyt KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ SSAB:n Hämeenlinnan tehtaalle! Meillä on avoinna paljon työpaikkoja eri prosesseissa tehtaan eri alueilla.

Etsimme juuri sinua, joka olet oma-aloitteinen, aikaansaava ja kiinnostunut terästeollisuuden monipuolisista tehtävistä. Kesätyöt ajoittuvat pääsääntöisesti touko-elokuulle 2022. Edellytämme 18 vuoden ikää, suomen kielen taitoa ja valmiutta tehdä vuorotyötä.

Tuotannossa työtehtävät sijoittuvat tuotantoprosessin eri vaiheisiin, kuten prosessin valvontaan, laaduntarkkailuun ja lähetystoimintoihin. Tehtäviä ovat esimerkiksi nosturinkuljettaja, kelaaja sekä pakkaus- ja lähetystehtävät.

Monipuoliset kunnossapidon työtehtävät sijoittuvat sähkö- ja mekaaniseen kunnossapitoon.

Tehdaspalveluun haemme kesän ajaksi varastotyöntekijöitä, LVI-asentajaa, siistijää sekä kirvesmiestä.

Haku Hämeenlinnan kesätyöpaikkoihin on auki 6.3.2022 saakka, mutta haethan mahdollisimman pian, jotta olet mukana valinnoissa heti alusta alkaen.

Jos sinulla on jotain kysyttävää hakuun liittyen, tavoitat meidät sähköpostitse osoitteesta kesarekry.hameenlinna@ssab.com.

Kesätyöntekijöiden haun toteuttavat yhteistyössä SSAB ja Go On Yhtiöt. Videohaastattelut voivat olla osa prosessia tehtävästä riippuen. Jos se kuuluu tehtävään, saat siitä erillisen sähköpostiviestin Go Onin HR-asiantuntijoilta.

Rekrytointiprosessiin kuuluu terveystarkastus, joka sisältää huumausainetestauksen. Lisää tietoa SSAB:n hakuprosessista (pdf).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1549160
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.3.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Hämeenlinna