(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijät, sähkö/automaatio, Hyvinkään tehtaat
Konecranes Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Oletko 1. tai 2. vuoden korkeakouluopiskelija ja haluat kokemusta tuotantoympäristöstä? Tai oletko ammattikoulussa opiskeleva sähkö- ja automaation työstä kiinnostunut tulevaisuuden lupaus? Tämä voisi olla sinulle sopiva kesätyö!

 

Etsimme nyt useita kesätyöntekijöitä Hyvinkään tehtaillemme erilaisiin sähköasennusten ja sähkötekniikan tehtäviin. Kesä tehtaillamme voi sisältää taitotasosi mukaisesti tehtäviä esimerkiksi sähköasennusten, sähkölaitteiden kokoonpanon ja -testauksen parissa.
 
Miksi meille?
Tarjoamme monipuolisia ja eri tasoisia tehtäviä nosturi- ja nostolaitealan johtavassa yrityksessä ja mahdollisuuden kartuttaa hyödyllistä työkokemusta. Tehtävämme tarjoavat paljon uutta opittavaa sekä tilaisuuden hyödyntää opinnoista kertynyttä osaamistasi käytännössä. Meillä työskentelet osana ammattitaitoista ja osaavaa tiimiä, jossa voit aina pyytää apua työkavereilta. Kesä meillä on ollut monelle myös polku Konecranes-uralle. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus!
 
Mitä odotamme sinulta?
Kesätyöt tehtaalla soveltuvat sekä ammattikoulu- että korkeakouluopiskelijoille, jotka opiskelevat esimerkiksi sähkötekniikkaa, sähkövoimatekniikkaa, automaatiota tai sähkö- ja automaatioasentajaksi. Sopivan taustan lisäksi meille on tärkeää, että omaat positiivisen ja oma-aloitteisen asenteen työntekoon ja olet kiinnostunut oppimaan uutta. Eduksesi on hätäensiavun ja SFS6002 -kortin omaaminen, kokemus sähkökuvien lukemisesta sekä Konecranes tuotteiden tuntemus, mutta ne eivät ole välttämättömiä kaikissa tehtävissä. Edellytämme kaikilta kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää.
 
Kesätyöpaikat sijaitsevat Hyvinkään tehtaillamme (Koneenkatu). Kesätyön pituus on noin 3-4 kuukautta välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin. Työt tehtaallamme ovat pääsääntöisesti päivätöitä.
 
Kiinnostuitko?
Jos olet kiinnostunut tulemaan meille kesäksi, älä epäröi vaan laita heti hakemus, sillä haluamme kuulla sinusta! Jätä CV ja lyhyt hakukirje oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 01.03.2020.  Kirjoitathan hakemukseesi, minkä tyyppiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat. Mikäli olet kiinnostunut vastaavista tehtävistä Hämeenlinnassa, jätäthän hakemuksen myös Hämeenlinnan hakuun. 
 
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Lue lisää meistä ja kesätöistämme osoitteessa www.konecranes.com/fi/kesatyo !