(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijät, sähkö/automaatio, Hämeenlinnan tehtaat
Konecranes Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2020

Oletko 1. tai 2. vuoden korkeakouluopiskelija ja haluat kokemusta tuotantoympäristöstä? Vai oletko ammattikoulussa opiskeleva sähkö- ja automaation työstä kiinnostunut tulevaisuuden lupaus? Tämä voisi olla juuri sinun paikkasi!


Etsimme nyt useita kesätyöntekijöitä Hämeenlinnan tehtaillemme erilaisiin tuotannon tehtäviin sähkötekniikan ja sähköasennuksien parissa. Kesä tehtaillamme voi sisältää taitotasosi mukaisesti tehtäviä esimerkiksi sähköasennuksessa- ja testauksessa, kokoonpanossa, tuotannonohjauksessa, työnjohdossa sekä kehitystehtävissä.
 
Miksi meille?
Tarjoamme monipuolisia ja eri tasoisia tehtäviä nosturi- ja nostolaitealan johtavassa yrityksessä ja mahdollisuuden kartuttaa hyödyllistä työkokemusta. Tehtävämme tarjoavat paljon uutta opittavaa sekä tilaisuuden hyödyntää opinnoista kertynyttä osaamistasi käytännössä. Meillä työskentelet osana ammattitaitoista ja osaavaa tiimiä, jossa voit aina pyytää apua työkavereilta. Kesä meillä on ollut monelle myös polku Konecranes-uralle. Kuulostaako sinulle sopivalta kesätyöltä? Tutustu tehtävässä tarvittaviin taitoihin ja jätä hakemus! 
 
Mitä odotamme sinulta?
Kesätyöt tehtaalla soveltuvat sekä ammattikoulu- että korkeakouluopiskelijoille, jotka opiskelevat esimerkiksi sähkötekniikkaa, sähkövoimatekniikkaa, automaatiota tai sähkö- ja automaatioasentajaksi. Eduksesi katsotaan, että olet suorittanut sähköturvallisuuskurssit, mutta se ei ole vaatimus kaikissa tehtävissä. Sopivan taustan lisäksi meille on tärkeää, että omaat positiivisen ja oma-aloitteisen asenteen työntekoon ja olet kiinnostunut oppimaan uutta. Edellytämme kaikilta kesätyöntekijöiltä 18 vuoden ikää.
 
Kesätyöpaikka sijaitsee Hämeenlinnan tehtaallamme (Ruununmyllyntie 13). Kesätyön pituus on noin 3-4kk välillä toukokuu-syyskuu. Tarkemmasta ajankohdasta sovitaan myöhemmin. Työt tehtaallamme ovat pääsääntöisesti päivätöitä.

Kiinnostuitko?
Jos olet kiinnostunut tulemaan meille kesäksi, älä epäröi vaan laita heti hakemus, sillä haluamme kuulla sinusta! Jätä CV ja lyhyt hakukirje oheisesta linkistä rekrytointijärjestelmäämme viimeistään 01.03.2020.  Kirjoitathan hakemukseesi, minkä tyyppiset tehtävät sinua erityisesti kiinnostavat. Mikäli olet kiinnostunut vastaavista tehtävistä Hyvinkäällä, jätäthän hakemuksen myös Hyvinkään hakuun. 
 
Konecranes on maailman johtava nostolaitevalmistaja, joka palvelee monenlaisia asiakkaita. Olemme maailmanlaajuinen yhtiö, jolla on 16 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Lue lisää meistä ja kesätöistämme osoitteessa www.konecranes.com/fi/kesatyo !