(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijät, KSO:n marketit ja tavaratalot
Kymen Seudun Osuuskaupan toimipaikat

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018

Kymen Seudun Osuuskauppa (KSO) on kymenlaaksolaisten oma osuuskauppa, joka harjoittaa marketkauppaa, matkailu- ja ravitsemiskauppaa, tavaratalo- ja erikoisliikekauppaa, autokauppaa, rauta- ja puutarhakauppaa sekä liikennemyymälä- ja polttonestekauppaa. Osuuskauppamme on toimialueensa suurin kaupan- ja palvelualan työnantaja, ja sadassa toimipaikassamme työskentelee 1500 vahvan ammattitaidon ja hyvän työvireen omaavaa eri alojen osaajaa. Olemme mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa, ja siten sitoutuneet tarjoamaan kesätöitä vastuullisuuden periaatteita noudattaen.

Haemme aktiivisia ja oma-aloitteisia kesätyöntekijöitä kaupan alan toimipaikkoihimme eri puolille Kymenlaaksoa. Marketeissamme pääset työskentelemään myyjän monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä, työnkuvasi pitää sisällään muun muassa kuormien purkua ja kassatyöskentelyä. Aiemmasta kaupan alan työkokemuksesta on tehtävässä hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä, tärkeintä on iloinen ja reipas asenne. Markettien lisäksi palkkaamme kesätyöntekijöitä Sokos-tavarataloihin ja Emotion-myymälöihin.

Tarjolla olevat työsuhteet ovat eri mittaisia toimipaikasta riippuen, ensimmäiset kesälomien sijaisuudet alkavat toukokuun alussa ja kestävät pisimmillään syyskuun loppupuolelle asti. Kesätyön pituus on meillä tyypillisesti kahdesta kuukaudesta aina viiteen kuukauteen saakka. Palkkaus määräytyy kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Lisäksi myös kesätyöntekijämme saavat käyttöönsä S-ryhmän kattavat henkilöstöedut alennuksineen.

Edellytämme valtaosassa työtehtäviä 18 vuoden ikää. Työllistämme kuitenkin noin 200 kesäharjoittelijaa kahden viikon mittaisiin työsuhteisiin, ja toivommekin, että alle 18-vuotiaana hakijana täytät tietosi Tutustu työelämään ja tienaa - kesäharjoitteluohjelman hakulomakkeelle.

Hakemukset pyydämme lähettämään 15.1.2019 mennessä sähköisen hakukanavan kautta. Hakulomakkeella voit kertoa tarkemmin toiveistasi työtehtävien ja sijaintien suhteen. Kutsumme kaikki täysi-ikäiset hakijat helmikuussa järjestettäville kesätyötreffeille, joten tarkkailethan sähköpostiasi. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää kesätyöhausta, voit laittaa viestiä osoitteeseen kso.rekry@sok.fi.