(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijäksi Vantaalle varastotehtäviin
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Puuttuuko sinulta vielä kesätyö ja haluaisitko työskennellä Vantaan alueella kesän ajan? Haemme erilaisiin varastoympäristöihin ja moniin erilaisiin tehtäviin työntekijöitä kesäksi eri puolille Vantaata. Työ sopii sinulle, jos haluat päästä kesän arvaamattomia sääolosuhteita karkuun sisätiloihin!

Kenelle tehtävät sopivat?

Varastotehtävät voisivat sopia sinulle, olitpa sitten opiskelija, vasta opinnoista valmistunut, työelämän konkari tai jotain näiden väliltä. Tärkeintä on asenne työntekoa kohtaan, sillä työtehtäviin järjestämme kattavan perehdytyksen. Älä siis epäröi lukaista ilmoitusta loppuun.

Millaisia tehtäviä varastoilla on tarjolla kesäksi?

Voit päästä tekemään esimerkiksi elintarvikkeiden keräilytehtäviä puheohjatun keruujärjestelmän kanssa tai vaihtoehtoisesti keräämään tuotteita ympäri varastoa paperisen tai virtuaalisen keräilylistan avulla. Kesähelteitä pääset tarvittaessa pakoon viileään ympäristöön tai jopa pakastevarastoon ja kylmän kesän sattuessa työmahdollisuuksia on myös lämmitetyissä, huoneenlämpimissä varastoympäristöissä. Tarjolla on myös erilaisia kevyempiä pakkaus- ja tarroitustehtäviä sekä jonkin verran aiempaa varastokokemusta vaativia trukki- tai vastaanottotehtäviä.

Sijainnit ja työajat:

Useat varastot sijaitsevat lentokentän läheisyydessä, mutta erilaisia varastoja sijaitsee ympäri Vantaata. Lähes kaikkiin varastoihin pääsee kätevästi liikkumaan julkisilla kulkuvälineillä. Työvuorot varastotyössä painottuvat vahvasti 2-vuorotyöhön (aamu- ja iltavuoroihin), mutta joissain tehtävissä töitä voidaan tehdä jatkuvassa samassa työvuorossa (aamu-, päivä-, ilta- tai yövuorossa.)

Tarjolla on monenlaisia tehtäviä erilaisissa varastoympäristöissä ja paikkoja täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Jätäthän hakemuksen nopeasti, niin päästään kartoittamaan juuri sinulle sopivaa vaihtoehtoa!