(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijäksi tuotantoon!
Suomen Henkilöstötalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Pilkington Automotive Finland Oy

Pilkington Automotive Finland Oy on osa NSG Groupia, joka on yksi maailman johtavista lasin ja lasituotteiden valmistajista. Pilkingtonin brändin alla NSG Group valmistaa lasituotteita ja -ratkaisuja kaikille maailman johtaville ajoneuvovalmistajille, rakennusteollisuudelle sekä teknisille markkinoille. NSG Groupilla on tuotantolaitoksia 27 maassa ja myyntiä 105 maassa.

Haemme Pilkington Automotive Finland Oy:n Tampereen tehtaalle:

Ahkeria kesätyöntekijöitä tuotantotyöhön 

Työ on tarkkuutta ja huolellisuutta vaativaa vaihetyötä,  jossa on erityisen tärkeää noudattaa annettuja työ- ja turvallisuusohjeita.  Työtä tehdään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa, mutta linjastosta riippuen myös muut vuorojärjestelyt ovat mahdollisia. Tarjolla on erilaisia tuotantotyötehtäviä.

Tehtäviin valittavilta edellytämme 18 vuoden ikää, halua työskennellä teollisessa ympäristössä, sekä erityisesti innokkuutta oppia uutta. Työnkuvat edellyttävät hyvää fyysistä terveyttä. Arvostamme joustavaa sekä rehtiä työmoraalia!

Voit olla alan opiskelija tai omaat jo kokemusta vastaavista työtehtävistä.

Työ sijoittuu aikavälille 4.6.-24.8.2018 ja työnkesto on yhtäjaksoisesti 2kk. Aloitus- ja lopetusajat vaihtelevat työtehtävästä riippuen.

Tarjoamme sinulle erinomaisen tilaisuuden päästä tutustumaan maailman johtavaan lasiteollisuuden toimijaan, erittäin kilpailukykyisen palkan sekä kattavan perehdytyksen.

Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa Suomen Henkilöstötalon sähköisen hakujärjestelmän avulla 28.2.2018 mennessä.

Toteutamme ensimmäisen haastattelukierroksen Recright.com-haastattelutyökalun avulla ja videokutsulinkki tulee sähköpostiisi. Haastattelun tekemiseen tarvitset vain web-kameran tai modernin mobiililaitteen sekä toimivan Internet-yhteyden. Voit osallistua haastatteluun missä ja milloin sinulle parhaiten sopii!

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa arkisin klo 9-15 Suomen Henkilöstötalolta Kaisa Messo 0102306526, kaisa.messo@henkilostotalo.fi ja Miia Sinkko 0102306528, miia.sinkko@henkilostotalo.fi


Mikäli tunnistit itsesi työpaikkailmoituksen kuvauksestamme, toivomme että olet meihin yhteydessä. Ole hyvä ja käy täyttämässä hakemus, niin olet mukana rekrytointiprosessimme kaikissa vaiheissa. Kiireellisen työtahdin vuoksi toivoisimme, että olisit yhteydessä sähköpostilla, jos sinulla on kysyttävää työnhausta Suomen Henkilöstötalon työpaikkoihin.