(Poistunut julkaisusta)

Kesätyöntekijäksi teollisuuteen Vantaalle
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2020

Haemme Vantaan Martinlaaksossa toimivalle kansainväliselle asiakkaallemme motivoituneita ja tarkkoja kesätyöntekijöitä vuorotyöhön. Töiden arvioitu aloitus tapahtuu heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhteen arvioitu kesto on elokuun loppuun.

Työ koostuu tuotteiden yksilöinti- ja laaduntarkastustehtävistä. Operoit yksilöintikonetta, varmistat tuotteiden laadun ja pakkaat tuotteita. Aikaisempi kokemus valmistavan teollisuuden parista on etu, mutta tärkeintä on aito halu tehdä laadukkaasti töitä ohjeita noudattaen.

Työ vaatii huolellisuutta, oma-aloitteisuutta ja palveluhenkisyyttä. Pystyt myös työskentelemään tietokoneiden parissa. Työtä tehdään moderneissa ja siisteissä tuotantotiloissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä kesäksi mielenkiintoisiin ja tarkkuutta vaativiin tehtäviin, joissa pääset hyvin kartoittamaan työkokemustasi teollisuuden tehtävissä. Samalla saat tärkeää työkokemusta teollisuuden tuotantotöistä

Hakijoilta odotamme tiimityötaitoa sekä reipasta ja motivoitunutta asennetta uuden oppimista ja työntekoa kohtaan. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sujuvan suomen kielen hallintaa sekä sujuvaa englannin kielen osaamista. Työssä edellytetään nuhteetonta taustaa, joten tehtävään valituille hakijoille teetetään suppea turvallisuusselvitys ja luottotietotarkistus.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Topi Peltoluhta topi.peltoluhta@barona.fi